Αποκάλυψη: τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου τσίμπαγαν τους Πτολεμαίους

Να ανακληθεί  η απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πάραυτα: ο αποκλεισμός της  Ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου ύστερα από ένα σχόλιο στο twitter το οποίο αρκετοί χαρακτήρισαν ρατσιστικό, είναι άδικος και ανιστόρητος.

Έχουμε στα χέρια μας τις ιστορικές αποδείξεις μέσα από την ενδελεχή ανάγνωση των τσίγκινων βιβλίων που περιήλθαν

στην κατοχή μας ότι τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου τσίμπαγαν τους Πτολεμαίους και άρα θέλγονται από το ελληνικό αίμα.

Οι Αρσινόες, οι Βερενίκες και οι Κλεοπάτρες της δυναστείας έτρεφαν επί τρεις αιώνες τα συμπαθή κουνούπια.

Μετά από μισό αιώνα εκδίωξης της ελληνικής κοινότητας από τον Νάσερ και αφού πλέον δεν έβρισκαν ούτε ιμιτασιόν ελληνικό λευκό αιμοσφαίριο, τα κουνούπια μετανάστευσαν μαζικά για την Ελλάδα, ακολουθώντας την οσμή του αίματος…

Αρχικά δεν υπήρχε πρόθεση από την ΕΟΕ να θέσει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν σε 48 ώρες στο Λονδίνο, την Βούλα Παπαχρήστου, ωστόσο, μιας και γιορτάζει ήθελαν να της κάνουν ένα δώρο πραγματική έκπληξη: είναι ελεύθερη να ξεκινήσει τις διακοπές και να μην ταλαιπωρηθεί πήγαινε, πήδα, έλα από το Λονδίνο.

Σε δηλώσεις της η Βούλα Παπαχρήστου τόνισε ότι δεν ήθελε να μειώσει κανέναν και ότι το μήνυμά της ήταν απλά ένα αστείο που είδε στο facebook. Είναι σαφές ότι ήθελε να ανορθώσει το φρόνημα των εξ Αφρικής ορμώμενων μεταναστών, κάνοντας τους να αισθανθούν πιο οικεία στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι το «ρατσιστικό» tweet που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν το εξής: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Αυτό που προκύπτει σίγουρα από το μήνυμα είναι μια ευαισθησία για τα έντομα και την διατροφή τους.

Είχε βουήξει ο τόπος ότι τρώνε διαρκώς fast food.

Κατά τα λοιπά, η κάθε τιμωρία πρέπει να είναι αντίστοιχη του «εγκλήματος»…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα