Αποδέχεται το ντιμπέιτ με Σαμαρά ο Τσίπρας

Τρεις άξονες θα έχει η προεκλογική εκστρατεία του της ΝΔ, με κύριο στόχο την ανάδειξη της ως της μόνης υπεύθυνης δύναμης που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, αναδεικνύοντας παράλληλα τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής και των προτάσεων του Α. Τσίπρα  για την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews, o κ. Σαμαράς θα «οργώσει» καφενείο- καφενείο την Ελλάδα,  σε μία

προσπάθεια να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, σε αντίθεση με την προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ που δόθηκε το βάρος σε κεντρικές ομιλίες.

Επίσης, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ θα “οπτικοποιήσει” σε βίντεο και σποτ τις συνέπειες μίας ενδεχόμενης επιστροφής της χωράς στην δραχμή, παρουσιάζοντας λεπτομερώς την δική του πρόταση για την αλλαγή του μνημονίου, καθώς και τις αλλαγές σχετικά με την δομή του κράτους.

Τέλος, η ΝΔ προτείνει να διεξαχθεί ένα debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα την τελευταία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Στελέχη  του ΣΥΡΙΖΑ είπαν στο protothema.gr  ότι ο πρόεδρος της παράταξης αποδέχεται το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για διεξαγωγή πολιτικού ντιμπέιτ , συμπληρώνοντας ότι ο κ. Τσίπρας είναι ανοιχτός σε πολιτικές συζητήσεις με κάθε πολιτικό αρχηγό.

Keywords
Τυχαία Θέματα