Από τον Τατούλη στον Καμμένο

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ διαλύεται, το ΛΑΟΣ απογυμνώνεται και η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος έχει εξαπολύσει …εκστρατεία στο διαδίκτυο και σε τοπικές οργανώσεις της ΝΔ

τις οποίες καλεί να …εξεγερθούν.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν: Ένας από τους ανθρώπους που συνετέλεσε στην αποδόμηση της Κυβέρνησης Καραμανλή, ήταν ο Πέτρος Τατούλης. Ποιός δεν θυμάται ότι είχε πιάσει μόνιμο στασίδι στα πρωϊνάδικα, όπου εξηγούσε πότε θα παραιτηθεί, γιατί θα παραιτηθεί, πώς θα παραιτηθεί, τι ώρα θα παραιτηθεί και ότι αν τον ακούσουν, δεν θα….παραιτηθεί!

Ο νέος …Τατούλης, λέγεται …Καμμένος!

Δεν περνάει ημέρα πότε με αναρτήσεις στο …facebook, πότε με διαρροές  σε φιλικά ιστολόγια, πότε με δηλώσεις σε ραδιόφωνα, πότε με συνεντεύξεις σε εφημερίδες, πότε με παρεμβάσεις στην τηλεόραση, να μας …απειλεί ότι δεν θα ψηφίσει το τάδε άρθρο, ό,τι δεν θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ότι σκέφτεται να ιδρύσει κόμμα κ.λ.π.

Η αλήθεια είναι απλή:

Δικαιολογημένη και κατανοητή η αγωνία όλων μας για το μέλλον της πατρίδας. Και θεμιτές οι διαφωνίες που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε με την πολιτική τακτική.

Όμως κανένας, ούτε ακόμα και ο κ. Καμμένος,  δικαιολογείται να διεκδικεί το …μονοπώλιο του πατριωτισμού.

Είναι πολιτικά άηθες να απειλεί και να εκβιάζει την παράταξη που τον ανέδειξε και τους ψηφοφόρους της,  που τον στήριξαν.

Αν διαφωνεί με τη στρατηγική του Σαμαρά, σε βαθμό που του δημιουργεί υπαρξιακά και   πολιτικά προβλήματα, δεν έχει παρά να αποχωρήσει!

Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές και χωρίς τον κ.  Καμμένο.

Μπορεί, όμως, να υποστεί μεγάλη φθορά, αν ο κ. Καμμένος συνεχίζει αυτά τα παιχνιδάκια δημοσίων σχέσεων.

Εκτός και αν εκεί αποβλέπει. Να φθείρει δηλαδή την παράταξη.

Αν πάλι θέλει να γίνει αρχηγός, ουδείς τον εμποδίζει.

Όμως, αυτό το  σκέφτομαι να φύγω, αλλά αν με ακούσετε δεν θα φύγω και η αν ΝΔ …συμμορφωθεί με τις υποδείξεις μου θα μείνω, έχει καταντήσει κουραστικό.

Αδέξιος Δεξιός 

Keywords
Τυχαία Θέματα