Ανδρουλάκης: Θετική η υποψηφιότητα Καμίνη

13:51 8/8/2017 - Πηγή: Antinews

"Θετική", χαρακτήρισε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης την υποψηφιότητα Καμίνη.

Αναλυτικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: "θετική η υποψηφιότητα Καμίνη. Βοηθάει να ανοίξουν και να συσπειρωθούν ευρύτερες δυνάμεις στο χώρο της κεντροαριστεράς. Ο κ. Καμίνης έχει αποδείξει, από τη θέση του δημάρχου Αθηναίων πως βρίσκεται στις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας".

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε πάντως ενστάσεις

για τον χρόνο εκλογής Προέδρου τονίζοντας: "θεωρώ λάθος το ότι θα γίνει πρώτα η εκλογή αρχηγού τον Οκτώβριο και μετά το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα. Ελπίζω πάντως να μπει το Ποτάμι και όλες οι δυνάμεις του ευρύτερου χώρου και να γίνει η ενοποίηση της κεντροαριστεράς".

Αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με το νομοσχέδιο για την Παιδεία και την επίμαχη διάταξη που αφορά στην σημαία ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: "η σημαία θα πρέπει να συνδυάζεται με την αριστεία. Είναι λανθασμένη η θέση του κυρίου Γαβρόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αντίληψη μειωμένης αξιοκρατίας και ισοπέδωσης όσων προσπαθεί ο πολίτης να πετύχει στη ζωή του".

Π. Χρηστίδης: Έκκληση για ενότητα

Έκκληση για ενότητα απηύθυνε μέσω ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης πριν από το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

"Δεν θέλουμε η χώρα να πηγαίνει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις" δήλωσε σε ερώτηση για το εάν είναι υπαρκτό σενάριο η συνεργασία ΠΑΣΟΚ ΝΔ αμέσως μετά τις εκλογές.

Παράλληλα αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να συμβάλλουν στην ενότητα αναφερόμενος σε νυν στελέχη όπως ο Βαγγέλης Βενιζέλος αλλά και στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άννα Διαμαντοπούλου.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα