Άλλο η περούκα της δημοσιογραφίας κι άλλο της πολιτικής

Όλοι μάθαμε για τη γελοιότητα δύο δημοσιογράφων του Alpha και του Star που έβαλαν περούκες και περίμεναν μη δουν τον υπουργό Παππά να κάνει κάτι περίεργο για να τον καταγράψουν.

Η παπαράτσι δημοσιογραφία έχει μπει στη ζωή, όχι μόνο των Ελλήνων, εδώ και χρόνια. Και είναι τόσο ανόητοι όλοι αυτοί που στέκονται ντυμένοι… τραβεστί περιμένοντας να «βγάλουν είδηση».

Όμως, έτσι είναι και στο κάτω – κάτω είτε μας αρέσει είτε όχι έχουν βγει πολλές ειδήσεις

με τον τρόπο αυτό. Άλλωστε, κανείς δεν θα περίμενε να κάνει ρεπορτάζ απλά με το δελτίο τύπου που στέλνει η πηγή ή με τα στημένα κείμενα του ΑΠΕ.

Πέραν λοιπόν της ανοησίας των δημοσιογράφων που έτσι κι αλλιώς έχουν ξεφτιλιστεί στα social media υπάρχουν και οι πραγματικές ειδήσεις, οι απορίες που γεννιούνται από αυτό το περιστατικό και οι οποίες καλύπτονται πίσω από μια… φενάκη. Το σύστημα Παππά κατάφερε, χρησιμοποιώντας το ΑΠΕ (που μετέδωσε αποκλειστικά την είδηση περί σύλληψης των δύο δημοσιογράφων) να καλύψει τα γεγονότα που θα έπρεπε να φωτίζονται περισσότερο.

Για παράδειγμα γιατί κανείς δεν λέει ότι οι εν λόγω δημοσιογράφοι, και ειδικά ο Θάνος Δημάδης, ήταν σφόδρα αντιμνημονιακοί και φιλοσυριζαίοι μέχρι που τα αφεντικά τους δεν πήραν άδεια για κανάλι;

Υπάρχουν σέλφι με τον πρωθυπουργό με τους δύο δημοσιογράφους, και χωρίς περούκες, να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ. Ο σωστός δημοσιογράφος κι όχι ο περουκάτος δεν σπεύδει να βγάλει σέλφι. Ούτε γράφει λιβανιστήρια για την «εθνοσωτήριο» κυβέρνηση, αλλά μετά να κάνει την κωλοτούμπα. Θυμούνται οι δημοσιογράφοι που πολεμούσαν με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση Σαμαρά και μετά διέδιδαν ότι τους έχουν σε μαύρη λίστα;

Και το βασικότερο και για το οποίο πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε. Οι δημοσιογράφοι με τις περούκες λένε ότι στήθηκαν στο ξενοδοχείο του Παππά για να βγάλουν ρεπορτάζ επειδή ο υπουργός και η κουστωδία του ήταν από την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη ενώ ο Τσίπρας θα πήγαινε την Κυριακή. Όσο για το πρόγραμμα του Παππά και των πληρωμένων σφουγκο… άριών του που το παίζουν σύμβουλοι με 3 χιλιάρικα καθαρά, έμεινε κρυφό ή δεν υπήρχε πρόγραμμα.

Ποιος πληρώνει λοιπόν για το δεκαήμερο των διακοπών όλης αυτής της κουστωδίας; Ποιο έργο επιτελεί ο υπουργός στις ΗΠΑ; Θα φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα σαν κι αυτές που έφερε και προ μηνών όταν ξαναπήγε για να πείσει τους ομογενείς να βάλουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα του Τσίπρα και του ιδίου;

Ας απαντήσει λοιπόν κάποιος πόσο κοστίζει στον ελληνικό λαό όλη αυτή η πολυήμερη βόλτα του Παππά και των λοιπών ξεσκονόπανων του ΣΥΡΙΖΑ και ας αφήσει τις περούκες για τους ανόητους.

Διότι άλλο η περούκα της δημοσιογραφίας κι άλλο της πολιτικής.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα