Αλέξη, σε ξεπέρασαν...!!!

21:44 7/2/2020 - Πηγή: Antinews

Σκόνη και θρύψαλα έγινε η κυβέρνηση μέσα σε μόλις επτά μήνες, ξεπερνώντας μέχρι και την... ηθελημένη αυτοκαταστροφική μανία του Αλέξη.

Και λέμε ηθελημένη, καθώς ο Τσίπρας καταστράφηκε γιατί δεν τολμούσε να κάνει την κωλοτούμπα την οποία είχε συμφωνήσει με τα κοράκια των Βρυξελλών όταν άδειασαν τον Σαμαρά το φθινόπωρο του ’14.

Κι αν η τότε ΝΔ

δεν έβαζε πλάτη το καλοκαίρι του ’15 θα είχε εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη.

Έτσι, το εγχώριο σύστημα τον κράτησε στη ζωή για να ξεπλύνει τις αμαρτίες του και είναι σίγουρο ότι θα ταλαιπωρεί τη χώρα για πολύ καιρό ακόμη. Τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάποιος νέος... αριστερός λαοπλάνος - αντικαταστάτης. Στο μεταξύ... Αλέξης και ξερό ψωμί.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι το ναρκοθετημένο πεδίο που παρέλαβε από τον Σαμαρά κατόπιν του αδειάσματος από την Μέρκελ που μετονομάστηκε σε αριστερή παρένθεση με στόχο την ανακατάληψη της εξουσίας, είχε προδιαγράψει το μέλλον του. Κι αν δεν έβαζε πλάτη ο Βαγγέλας, όπως είπαμε, ήταν τελειωμένος. Άρα δικαιολογημένη η... ηθελημένη αυτοκαταστροφική μανία.

Η νέα εθνοσωτήριος κυβέρνηση, ωστόσο, που βρήκε στρωμένο το έδαφος και τα ταμεία γεμάτα από τον Τσίπρα, γιατί φλερτάρει με τον πρόωρο θάνατο;

Μια μονάχα εξήγηση υπάρχει. Η ύπαρξη σκελετών στη ντουλάπα.

Μην αυταπατάστε, ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών να κυβερνούσε θα τα πήγαινε καλύτερα και αποκλείεται να είχε φθαρεί τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Συνεπώς, οι κυβερνητικές αστοχίες δεν γίνονται λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω φόβου που πηγάζει από κάποιο μυστικό που γνωρίζουν τα κοράκια - αποικιοκράτες και αναγκάζουν τους κυβερνώντες να εκτελούν τις εντολές τους.

Κάτι που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε όλα τα μείζονα μέτωπα.

Στην οικονομία όσο περνάει ο καιρός τόσο ξεφουσκώνει το επίπλαστο αφήγημα της εκτόξευσης μέσω των 100 δισ. επενδύσεων από τα οποία δεν έχει πέσει στην αγορά ούτε ένα ευρώ.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε κι από τα χείλη του επιτρόπου Τζεντιλόνι, ο οποίος είπε στην κυβέρνηση ότι το χρέος, οι χαμηλές επενδύσεις και τα κόκκινα δάνεια απαγορεύουν προς το παρόν τη χρήση των κερδών ομολόγων για επενδύσεις και τη μείωση των πλεονασμάτων.

Κοινώς, συνεχίστε το… θεάρεστο έργο που επιβάλαμε στον Τσίπρα… κι έχει ο θεός.

Βέβαια, τα καθεστωτικά ΜΜΕ σε μια ακόμη επιχείρηση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο επίτροπος άνοιξε την κάνουλα με τα ευρώ.

Θα θυμόσαστε φυσικά, ότι οι ίδιοι κονδυλοφόροι έλεγαν ακριβώς τα ίδια και επί ΓΑΠ με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μέχρι να έρθει πάντως αυτή η ρημάδα η ανάπτυξη, μπορούμε να απολαμβάνουμε τους δεκάρικους του Άδωνι στη Βουλή, ο οποίος κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή εδώ και επτά μήνες δεν μπορεί να ξεκολλήσει τις μπουλντόζες που έριξαν στη λάσπη οι διαπλεκόμενοι καζινάδες του Ελληνικού.

Στους νοικοκυραίους, παρ' όλ' αυτά, που υποτίθεται θα έσωζε η ΝΔ, μπορεί να εκτοξεύει απειλές για αρπαγή των σπιτιών τους αν δεν συμμορφωθούν με τον νόμο που είναι κομμένος και ραμμένος για τους τραπεζίτες.

Ας το προσέξουν αυτό οι... δεξιοί σωτήρες, γιατί ενδέχεται να εξελιχθεί σε χειρότερο στραπάτσο από αυτό με τον ΕΝΦΙΑ που κατακρήμνισε τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ.

Κοίτα να δεις που τελικά οι νοικοκυραίοι δεν θα χάσουν τα σπίτια τους από τους... κομμουνιστάς.

Παρεμπιπτόντως, τα στοιχεία του ΟΟΣΑ που δείχνουν ότι περίπου επτά στους δέκα Έλληνες βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, είναι αποτέλεσμα της επιστροφής στην κανονικότητα που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση;

Δεκτή κάθε απάντηση...

Περνάμε στο μεταναστευτικό.

Οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στη Μόρια δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.

Ασχέτως αν προσπάθησε να υποβαθμίσει τα γεγονότα, πρόκειται για κανονική εξέγερση κι αν δεν βρει απτές λύσεις, όχι όπως αυτή με την γελοιότητα του φράχτη, η κατάσταση θα ξεφύγει πανελλαδικά με άγνωστες τις συνέπειες.

Αποτελεί ντροπή (για να μην πούμε κάτι χειρότερο) για την κυβέρνηση, την ώρα που ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κραυγάζει να τεθούν τα νησιά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ο πρωθυπουργός να ποιεί την νήσσαν δηλώνοντας χωρίς αιδώ ότι η κυβέρνηση μετά από αποτυχίες επτά μηνών άρχισε να φυλάει τα σύνορα.

Και ρωτάμε: Δεν μπορούσε εξ αρχής η κυβέρνηση να φυλάξει τα σύνορα;

Προφανώς και μπορούσε.

Γιατί δεν το έκανε;

Μήπως τελικά ισχύουν όσα λέγονται για ωμή συναλλαγή με τις Βρυξέλλες, ήτοι δεν σου επιβάλω νέα μέτρα αν μετατρέψεις την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών;

Γιατί αυτό συνάγεται από το μπόλιασμα που πρόκρινε ως λύση πριν λίγο καιρό ο πρωθυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι του να αποδείξει το αντίθετο.

Κι ερχόμαστε στα εθνικά.

Η πλήρης υποταγή.

Ούτε καν πιστολιά δεν θα χρειαστεί να ρίξει ο Ταγίπ για να ικανοποιήσει τις επεκτατικές του ονειρώξεις.

Μην τολμήσετε να τιμήσετε τους νεκρούς σας στα Ίμια γιατί θα καταλάβω την Κρήτη, διαμήνυσε στους κυβερνώντες, κι αυτοί έσπευσαν να εκτελέσουν τις διαταγές του.

Παράλληλα του λένε, που να μπλέκουμε βρε κουμπάρε σε πολέμους, δεν πάμε καλύτερα στη Χάγη να ξεμπερδεύουμε; Και για να δεις τι καλοί γείτονες είμαστε, πάρε για αρχή το Καστελόριζο και βλέπουμε.

Και για να δικαιολογήσουν την υποτέλειά τους στο εσωτερικό, πετάει ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλο.

Την ίδια στιγμή, ο Τραμπ τρολλάρει τον Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι μεγάλος ηγέτης, κατόπιν όμως της διαπόμπευσης στον Λευκό Οίκο και του τηλεφώνου στον σουλτάνο μέσω του οποίου του έστειλε εμμέσως μήνυμα να τα βρουν.

Κατά τ’ άλλα, όταν τo Antinews έγραφε από το καλοκαίρι να παρακαλάμε να χάσουμε μόνο το Καστελόριζο ήταν προδοτικό.

Τελευταίο και τραγικότερο, λόγω του κινδύνου πτώσης της κυβέρνησης, το ενδοκυβερνητικό - εσωκομματικό χάος.

Με τα συμφραζόμενα να δείχνουν ότι ο Σαμαράς είναι έτοιμος να επαναλάβει το απονενοημένο διάβημα του ’93.

Πάντως, ας το ξανασκεφτεί πριν το πράξει, διότι ως γνωστόν η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα.

Άλλωστε, δεν διαθέτει την ισχύ που διέθετε τότε για ευνόητους λόγους, και καλύτερα να βγάλει τις σκέψεις από το μυαλό του για δημιουργία νέου κόμματος (με αυτόν ή άλλον επικεφαλής) όπως λένε οι κακές γλώσσες, γιατί είναι πιθανό να οδηγηθεί σε πανωλεθρία.

Κι αν νομίζει ότι είναι ο ηγέτης της δεξιάς όπως του λένε διάφοροι παρατρεχάμενοι, ας αναθεωρήσει.

Αν κάνει μια μικρή σφυγμομέτρηση θα το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι.

Εντούτοις, η κυβερνητική αβελτηρία ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Από την μεριά μας, του προτείνουμε να κάτσει στ΄ αυγά του και να προσπαθήσει να αλλάξει μυαλά στον Κυριάκο μπας και σωθεί η χώρα.

Αλλά θα μας πείτε, αν όντως υπάρχουν οι σκελετοί που αναφέραμε δεν μας σώζει τίποτα.

Ωστόσο... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μας έμεινε κι ένας σύμμαχος...

Συνεχίζεται...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
τσιπρας, σαμαρας, νεα δημοκρατια, καλοκαιρι, μερκελ, νέα, καιρος, χρεος, μμε, γαπ, βουλη, συριζα, ενφια, οοσα, βρυξέλλες, ήτοι, ελλαδα, λύση, κρητη, antinews, ισχύ, αβελτηρία, Αντωνης Σαμαρας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2013, αβελτηρία, αποτελεσματα, ήτοι, δανεια, ηγετης, ιμια, μμε, νεα μετρα, νησια, οικονομια, οοσα, ψωμι, ωρα, αυγα, αγορα, αρπαγη, βρυξέλλες, γαπ, γεγονοτα, γινονται, διαστημα, δεινη, εγινε, εδαφος, ευρω, ειπε, υπαρχει, ελπιδα, επενδυσεις, επτα, ζωη, ιδια, θεος, οικο, καστελοριζο, κυβερνηση, λύση, μηνες, μυστικο, μειωση, μικρο, μορια, μυαλο, ντροπη, παμε, πεδιο, πηγαινε, πιστολια, σιγουρο, σκεψεις, σπιτια, ισχύ, φυσικα, φοιτητης, φθινοπωρο, χαγη, χερι, χαος, χειλη, antinews, ειπαμε, ερχομαστε, γλωσσες, χωρα, λευκο, μυαλα
Τυχαία Θέματα