Αλέξη εσύ «super star» – Η φωτογράφιση του πρωθυπουργού στο Reuters

Αγναντεύοντας την θέα από το παράθυρο της σουίτας στην πόλη της Νέα Υόρκης φορώντας ένα μπλε ρουαγιάλ κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο ο Αλέξης Τσίπρας σαν… σελέμπριτι σε διαφορετικές πόζες στο φακό του Reuters και περιγράφει το σχέδιό του για την έξοδο από την κρίση.

Άλλοτε

χαμογελά, άλλοτε είναι σκεπτικός και άλλοτε είναι σοβαρός, όπως ακριβώς τον προστάζει ο φωτογράφος. Και κάπου εκεί ενδιάμεσα δίνει και τις απαντήσεις σχετικά με την αξιολόγηση, το χρέος και την ανάπτυξη στην χώρα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ψάχνει το μονοπάτι που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τη βαθιά επταετή κρίση και προσβλέπει σε ανάπτυξη από αυτή την χρονιά αλλά και σε επιστροφή στις αγορές το 2017», γράφει το Reuters. Με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να επισημαίνει στη συνέντευξή του ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι η ελάφρυνση του χρέους.

«Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πρέπει να γίνει ένα σημαντικό βήμα – ανακάλυψη μέχρι το τέλος του έτους», λέει ο πρωθυπουργός.

Η συζήτηση έφτασε μέχρι και τη γραβάτα του πρωθυπουργού, με τον ίδιο να λέει: «Το θέμα για την ελάφρυνση του χρέους είναι πιο σοβαρό από μια γραβάτα…».

«Η Ευρώπη πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα από τα εσωτερικά θέματα και τις εκλογικές διαδικασίες μιας χώρας», επισημαίνει.

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα