Ακτιβίστρια που είχε δεχθεί λογοκρισία η πιστολέρο στα γραφεία του Youtube

12:13 4/4/2018 - Πηγή: Antinews

Λίγο μετά το χτύπημα στα κεντρικά γραφεία του Youtube στην Καλιφόρνια, άρχισαν να προκύπτουν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το άτομο που ευθύνεται για το νέο αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ.

Η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων 38χρονη Νασίμ Αγκντάμ, οι γονείς της οποίας ήταν από το Ιράν, αναγνωρίστηκε τελικά ως η δράστις πίσω από την επίθεση στα κεντρικά γραφεία του YouTube

το μεσημέρι της Τρίτης (ώρα Καλιφόρνια).


Tina Patel✔@tina_patel

BREAKING: Just spoke to the father of Nasim Aghdam. He says his daughter had been missing for several days. When cops found her in NorCal last night, he warned them she was angry with YouTube. @CBSLA

7:07 π.μ. - 4 Απρ 2018

1.5921.547 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Αγκντάμ υποστήριζε ότι το YouTube λογόκρινε τα βίντεό της και γι’ αυτό, μάλιστα, είχε ανεβάσει και ένα βίντεο κατηγορώντας τους διαχειριστές της πλατφόρμας ότι επεξεργάστηκαν τα βίντεό της με αποτέλεσμα να μην έχουν views. «Δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες στο YouTube» ακούγεται να λέει η Αγκντάμ. Σε αναρτήσεις της σε ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσεί είχε χρησιμοποιήσει και το απόφθεγμα του Αδόλφου Χίτλερ «φτιάξε ένα ψέμα μεγάλο, φτιάξτο απλό, συνέχισε να το λες και τελικά όλοι θα το πιστέψουν».

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή και πιθανότατα αυτοκτόνησε. «Έχουμε τέσσερα θύματα. Διακομίστηκαν όλα σε νοσοκομείο, με τραύματα που προκλήθηκαν από ένα πυροβόλο όπλο. Έχουμε ένα άτομο που απεβίωσε από τραύματα που προκάλεσε το ίδιο στον εαυτό του και, αυτή τη στιγμή, θεωρούμε πως πρόκειται για το άτομο που άνοιξε πυρ», είπε ο Εντ Μπαρμπερίνι, επικεφαλής της αστυνομίας στην πόλη Σαν Μπρούνο, όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό.

Τα ίχνη της Ναζίμ Άγκνταμ είχαν χαθεί εδώ και μέρες είπε ο πατέρας της. Και όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν, εκείνος τους είχε προειδοποιήσει πως ήταν εξοργισμένη με το YouTube. Δεν μπορούσε να σκεφτεί, όμως, ότι θα έφτανε στο σημείο να εισβάλει στα κεντρικά της εταιρίας με ένα πιστόλι και να αρχίσει να πυροβολεί τους εργαζόμενους.

Don Cometa@DonCometa

Active Shooter @YouTube! My building is on lockdown.

11:22 μ.μ. - 3 Απρ 2018 · San Bruno, CA

248315 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα