Αιδώς κύριε Παρασκευόπουλε

«Όσο για τους συγγενείς, όλοι εκφράζουμε τη θλίψη μας. Δυστυχώς υπάρχει υποτροπή μετά την αποφυλάκιση σε όλες τις ηπείρους, σε όλα τα χρόνια πάντοτε, και κάποιοι συγγενείς θρηνούν. Έχουν τη συμπαράστασή μας, θλιβόμαστε μαζί τους και κάνουμε ό,τι μπορούμε για περισσότερη ασφάλεια».

Αυτά τα λέει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, πανεπιστημιακός κ. Παρασκευόπουλος του οποίου ο γνωστός πλέον νόμος του οδήγησε σε αποφυλάκιση εγκληματιών που στη συνέχεια σκότωσαν, βίασαν, λήστεψαν.

Δεχόμενος κριτική για τα έργα και ημέρες

του στο υπουργείο και για το έκτρωμα που έκανε νόμο ο κ. Παρασκευόπουλος τι μας είπε; Ότι λυπάται τους κακόμοιρους τους συγγενείς που έχασαν τους δικούς τους από ορισμένα κατακάθια που μόνο στη φυλακή είχαν θέση.

Αποφυλακίστηκαν κι έκαναν κι άλλα εγκλήματα. Αλλά κ. Παρασκευόπουλε πως τολμάτε να απευθύνεστε στους συγγενείς των θυμάτων; Έστω κι ένας πολίτης να έχασε τη ζωή του από τους αποφυλακισθέντες από εσάς εγκληματίες αυτό αποδεικνύει την αποτυχία σας.

Κάποιος άλλος με περισσότερη σοβαρότητα από θράσος θα είχε πάει να κρυφτεί, θα έκανε την αυτοκριτική του και θα πήγαινε σπίτι του. Ο θρασύς κ. Παρασκευόπουλος που έστρωσε το χαλί σε δολοφόνους δεν αισθάνεται την ανάγκη να σηκωθεί και να φύγει. Ένα ακόμη δείγμα του τι σημαίνει να είσαι αριστερός τη σήμερον ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα