Αιχμηρή καταγγελία για αποκλεισμό των φωτορεπόρτερ από το διάγγελμα Τσίπρα

Με μακροσκελή και αναλυτική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο φωτορεπόρτερ Μενέλαος Μυρίλλας, καταγγέλλει τον αποκλεισμό των διαπιστευμένων φωτορεπόρτερ από τον χώρο όπου ο Α. Τσίπρας μαγνητοσκόπησε το διάγγελμά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ευθύνη ανήκει στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θ. Καρτερό.

"Η δουλειά βρώμαγε από το πρωί όταν τα σαΐνια της επικοινωνίας του Μαξίμου αποφάσισαν να ανακοινώσουν το ταξίδι του

Πρωθυπουργού στην Ιθάκη λεπτά αφότου το σινουκ με την κομπανία του Μαξίμου απογειώθηκε λες και θα προλαβαίναμε να πάμε από Αθήνα στην Ιθάκη σε μια ώρα. Βέβαια ξέροντας τι (...) έχουν υπάρξει στο παρελθόν εκεί στα υπόγεια του Μαξίμου είμασταν ήδη στο νησί με τον συνάδελφο φωτορεπόρτερ Γιώργο Κονταρίνη αλλά και άλλους δημοσιογράφους.

Ευθυνόφοβα ανθρωπάκια που βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας, που τρέμουν ακόμα και την σκιά τους, κινούν σκοροφαγωμένα νήματα με σπασμωδικές κινήσεις και δεν έχουν καν το θάρρος να πουν ότι δεν θέλουμε κανέναν να καταγράψει κάτι που θεωρούν ιστορική στιγμή εκτός από αυτούς που ξέρουν ότι ελέγχουν και πληρώνουν (ΕΡΤ-Προσωπικός φωτογράφος του Πρωθυπουργού), ώστε να μην νιώσουν στιγμή πως μπορεί η μαριονέτα πάνω στην οποία ασελγούν να κάνει ένα ελεύθερο βήμα.

Θα ήταν πιο έντιμο και σίγουρα πιο ευφυές να παραδεχτούν τι θέλουν, από το να μας λέει ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός ότι "ποτέ δεν έχουν φωτογραφηθεί διαγγέλματα του Πρωθυπουργού, γιατί να γίνει σήμερα?" Λυπάμαι που οι παρωπίδες οι οποίες μάλλον γράφουν στην μια μεριά "έχουμε πάντα δίκιο" και στην άλλη "ο Τρότσκι απλά σκόνταψε με το κεφάλι στην ορειβατική αξίνα του συντρόφου Μερκαντέρ" και τις οποίες πιθανώς φοράει σε μόνιμη βάση δεκαετίες τώρα, δεν τον έκαναν να καταλάβει το ποσό υποβάθμισε το επικοινωνιακό Καβαφικό τρικ που και ο ίδιος ίσως προέκρινε, παραδεχόμενος ότι είναι άλλο ένα διάγγελμα της σειράς.

Η άγνοια του πρωθυπουργού για το πόσο ηλίθιοι και ανίκανοι είναι αυτοί που έβαλε να τον περιτριγυρίζουν αλλά και πόσο μικρό τον κάνουν να δείχνει αποτυπώθηκε τόσο στην ειλικρινή του απορία όταν είδε εμένα και τον φωτογράφο της ευρωκινησης Γιώργος Κονταρίνης να μπαίνουμε στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ιθάκης και με χαμόγελο μας ρώτησε 'πού ήσασταν εσείς ρε παιδιά?' όσο και στην αμηχανία του όταν απαντήσαμε με τον τρόπο που άρμοζε", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Μυρίλλας.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα