Αγωνία για την 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στη Θήβα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού το 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε με αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντάτικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Το κοριτσάκι παραμένει διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Αργά χθες το βράδυ οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κρανίο του παιδιού και λίγο μετά τις 12:00 η αστυνομία πήγε

στο νοσοκομείο Παίδων και πήρε το βλήμα και το πήγαν στα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Η σφαίρα ήρθε από μπαλοθιά σε γλέντι που γινόταν στην περιοχή, ίσως και στο γειτονικό χωριό, που βρίσκεται πολύ κοντά.

Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται στο χωριό και αναζητά τον δράστη. Οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως αστυνομικοί ψάχνουν από σπίτι σε σπίτι για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του ανθρώπου που πυροβόλησε και τραυμάτισε το κορίτσι.

Το κακό έγινε την στιγμή που το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του. Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο. Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν και αιμόφυρτο το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μία στιγμή στην άλλη το παιδάκι χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Θείος του κοριτσιού, συγκλονισμένος μιλά στο tvstar.gr και αποκαλύπτει το τι συνέβη στα δραματικά λεπτά.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα