Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των γαλάζιων βουλευτών – Πυρά Χρυσομάλλη κατά υπουργείου Υποδομών για έλλειμμα ενημέρωσης

Φουντώνουν τα σύννεφα της γαλάζιας δυσαρέσκειας πάνω από το Μαξίμου.

Είχαν προηγηθεί οι μύδροι γαλάζιων βουλευτών για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με σφοδρότερους αυτούς που εξαπέλυσε από την Κρήτη ο Κώστας Καραμανλής.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το Μαξίμου μάζεψε τη δυσφορία, ήρθαν νέες ριπές από βουλευτές της ΝΔ για τα δόλια παιχνίδια των κορακιών των funds και τις αδικίες στους συνταξιούχους.

«Ριπές» Τζαβάρα, Κακλαμάνη – Σε αναβρασμό οι βουλευτές της ΝΔ

για πλειστηριασμούς και συνταξιούχους

Σειρά είχε το «αντάρτικο» του Κώστα Κυρανάκη, με αφορμή την άθλια εικόνα παρακμής σε φοιτητικές εστίες και Πανεπιστήμια.

«Αντάρτικο» Κυρανάκη στην κυβέρνηση με ανάρτηση – κόλαφο

Στο μεταξύ, πυρά μέσω των οποίων σκάνε με πάταγο οι πομφόλυγες του υποτιθέμενου αναπτυξιακού κυβερνητικού οίστρου, εκτόξευσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης για το μείζον ζήτημα του βαλτώματος της κατασκευής του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας, μεταξύ άλλων, κατηγορεί ευθέως τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κων. Α. Καραμανλή, για έλλειμμα ενημέρωσης, αιτούμενος κατάθεση Εγγράφων και Μελετών για το οδικό τμήμα Καλαμάτα – Ριζόμυλος.  

Επισημαίνεται, οτί ο κ. Χρυσομάλλης έχει προβεί ήδη σε τρανταχτές αποκαλύψεις για το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το συγκεκριμένο έργο.

Βόμβα Χρυσομάλλη για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Αναλυτικά το αίτημα του βουλευτή Μεσσηνίας:

12072558-1Download

The post Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των γαλάζιων βουλευτών – Πυρά Χρυσομάλλη κατά υπουργείου Υποδομών για έλλειμμα ενημέρωσης   appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα