Winbank mycard: Η έξυπνη εφαρμογή για έξυπνα κινητά από την Threenitas και την Τράπεζα Πειραιώς

Την ανάπτυξη της εφαρμογής winbank mycard για λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία σχεδιασμού και υλοποίησης λύσεων για ψηφιακά μέσα, Threenitas.

Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ενημερώνονται άμεσα για όλες τις προσφορές

των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Τράπεζας Πειραιώς, μέσω των smartphones ή των smartwatches τους. Παράλληλα, μπορούν να εντοπίζουν με ευκολία τα πλησιέστερα σημεία στα οποία είναι δυνατόν να βρουν αυτές τις προσφορές, λαμβάνοντας προσωποποιημένες ειδοποιήσεις, καθώς προσεγγίζουν τα σημεία αυτά.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό iOS και Android, καθώς και για τα «έξυπνα ρολόγια» Apple Watch, Android Wear και Samsung Gear. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν το winbank mycard από το Google Play, καθώς και το App Store.

«Συνάπτοντας συνεργασία με την Threenitas και αξιοποιώντας την εμπειρία της σε ό,τι αφορά καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε χρήστη οποιασδήποτε κάρτας της τράπεζας, βελτιώνοντας την ικανότητά μας να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, να αξιολογούμε την απόδοσή μας και το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, καθώς και να παρέχουμε νέες υπηρεσίες» δήλωσε ο Παναγιώτης Ζέππος, Manager mobile banking& p2p payments της Τράπεζας Πειραιώς.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα