Persona non grata o Περέιρα στον Ολυμπιακό

18:16 4/6/2015 - Πηγή: Antinews

Τώρα ακόμη και στον Ολυμπιακό μετανιώνουν για την επιλογή τους να φέρουν τον Περέιρα στον Πειραιά.

Λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο και άμεση αντικατάστασή του αναζητούν τώρα στον Ολυμπιακό εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Ο Περέιρα, που είχε δείξει δείγματα του χαρακτήρα

του όσο διάστημα κοουτσάρησε τον Ολυμπιακό , με τις προκλήσεις και την άσχημη συμπεριφορά του προς το κοινό των αντιπάλων του, ξεδίπλωσε ακόμη μια άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του.

Χωρίς να υπάρχει κανένα σύννεφο στις σχέσεις του με τον ολυμπιακό κι ενώ συζητούσε με την διοίκηση τον σχεδιασμό της νέας σεζόν πήρε εν κρυπτώ το αεροπλάνο με προορισμό την Σκωτία προκειμένου να συζητήσει πιθανή συμφωνία με την Ρέιντζέρς.

Το μυστικό δεν έμεινε για πολύ κρυφό έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού που πνέουν τα μένεα εναντίον του. Ουδείς πλέον στο Λιμάνι θέλει τον Πορτογάλο στον πάγκο της ομάδας για τη νέα χρονιά και ήδη δόθηκε εντολής για εξεύρεση νέου προπονητή.

Το μόνο αγκάθι στο επικείμενο διαζύγιο αποτελεί η υψηλή ρήτρα διακοπής που έχει το συμβόλαιο των δυο πλευρών αλλά ήδη υπάρχουν συζητήσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα