O Κουρουμπλής «πλέκει το εγκώμιο» του νεοδημοκράτη δημάρχου στο Βύρωνα!

Με τον τίτλο «Ντροπή κ. Κουρουμπλή;» δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα tovima.gr ένα άρθρο του κ. Δημήτρη Σουλιώτη, προφανώς κατοίκου του Βύρωνα, ο οποίος το υπογράφει ως «πολιτικός εξόριστος της δικτατορίας 1967-1974 και υπεύθυνος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα».

Σ’ αυτό το κείμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «στις 10 Γενάρη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλής, επισκέφτηκε το Δήμο Βύρωνα και έπλεξε το εγκώμιο

της δημοτικής αρχής της ΝΔ, του Δημάρχου κ. Ν. Χαρδαλιά καθώς και του νέου υποψηφίου της ΝΔ στο Βύρωνα κ. Χρ. Γώγου, για το δήθεν έργο κοινωνικής πολιτικής, το οποίο επιτελείται στο Δήμο Βύρωνα!..».

Μάλιστα ο υπογράφων-καταγγέλων το συγκεκριμένο άρθρο, δίνει και λεπτομέρειες των όσων διημείφθησαν κατά την επίσκεψη Κουρουμπλή στο Δήμο Βύρωνα επισημαίνοντας ότι «…Παρούσα και στην διάσημη πλέον φωτογραφία ντροπή Κουρουπλή – Χαρδαλιά – Γώγου – Μπαστέα και η κ. Ελένη Βασιλοπούλου, δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωση του βουλευτή “ότι υπάρχει προτεραιότητα στα κοινωνικά ζητήματα στο Δήμο Βύρωνα”, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Συνιστά ένα πελώριο ψεύδος το οποίο συμβάλλει στην παραπλάνηση του λαού και γελοιοποιεί την πολιτική σοβαρότητα, η οποία, υποτίθεται, ότι πρέπει να διακρίνει ένα βουλευτή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου η επίσκεψη του βουλευτή έγινε μετά από πρόσκληση του κ. Χαρδαλιά!».

Προσπερνώντας τις προσωπικές κρίσεις, απόψεις και εκτιμήσεις του καταγγέλλοντα για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Βύρωνα και την πολιτική της δημοτικής αρχής, αν αληθεύουν τα όσα καταμαρτυρεί στον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο κ. Δημήτρης Σουλιώτης έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Το άρθρο του κ. Σουλιώτη βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=556908

Keywords
Τυχαία Θέματα