O γατουλογαμούλης Πέτρος συνομιλεί με τον βαψομαλλιά Πέτρο

Αυτός ο άνθρωπος είναι βουλευτής και αποφασίζει για τις τύχες μας, για τη ζωή μας. Είναι ένας από αυτούς που μας εκπροσωπούν αλλά κι ένα... στέλεχος που θέλει να το παίξει ολίγον άνετος, ολίγον προοδευτικός, ολίγον αριστερός.

Ο λόγος για τον Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος πήγε στο Mega για να μας πει πώς... πήδηξε τη μισή Αθήνα και του γλίτωσε η υπόλοιπη. Τυχεροί, λοιπόν, όσοι ήσασταν στο... υπόλοιπο Αττικής και δεν συναπαντηθήκατε με τον Πέτρο.

Μιλώντας

στο «Πρωινό μου» στο MEGA, ο βουλευτής προκάλεσε αίσθηση αναφερόμενος στην... τακτική προσέγγισης των συντρόφων του.

Σε μια στιγμή που το άλλο ραμολί και πη... λας, ο Πέτρος Κωστόπουλος τον είπε φαλλοκράτη, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε... στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος».

Στη συνέντευξή του ο βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή και τη μεταξύ τους κόντρα, έπειτα από την περιβόητη φράση για τη «μισή Αθήνα».

«Χέστ@@κα αν οι χρυσαυγίτες πουν ότι είμαι γκέι! Χέστ@@κα και τότε και τώρα και πάντα! Ξεκίνησαν να με λένε γκέι για να δικαιολογήσουν ότι εγώ δήθεν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είπα γκέι τον Κολοκοτρώνη. Για να δικαιολογήσουν κάτι τόσο τρελό, σου λένε γκέι είναι και ο ίδιος. Οπότε έπρεπε να αποδομήσω το δεύτερο ψέμα για να αποδομήσω και το πρώτο. Εκεί εγκλωβίστηκα και είπα αυτή τη φράση» ανέφερε σχετικά.

Κι έτσι πέρασε ένα ωραίο πρωϊνό με τον βαψομαλλιά Κωστόπουλο να μιλά με σοβαρότητα για το πόσο... μεγάλη την έχει την αυθάδεια ο κ. Τατσόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα