Mετά τις περιπολίες με όπλα στα Εξάρχεια, αναλάβουν δράση και στα δάση!!!

Διαβάζουμε την εξής απίστευτη είδηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Αnt1» οι αντιεξουσιαστές αποφασίζουν να υποκαταστήσουν το κράτος και στα δάση με αφορμή τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Με ανάρτησή της η Αναρχική Ομοσπονδία σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου προτείνει γενική κινητοποίηση. Το μέτρο που προτείνουν για την αποτροπή των πυρκαγιών είναι: Τοπικές περιπολίες οργανωμένες και εξοπλισμένες με μαζική συμμετοχή.

Δηλαδή, μετά τις περιπολίες και με όπλα στα Εξάρχεια,

μετά τις πορείες όποτε γουστάρουν, μετά το αυθαίρετο στην πλατεία αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και στα δάση. Σαν πολιτοφυλακή δρουν πλέον οι αναρχικοί και κανείς δεν έχει το φιλότιμο να πει μια κουβέντα. Κανένας σ’ αυτήν την ξεφτιλισμένη κυβέρνηση δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί γιατί οι αντιεξουσιαστές υποκαθιστούν το κράτος που απουσιάζει.

Διότι όταν ο Τόσκας δεν τολμά να πλησιάσει τα Εξάρχεια, τότε το νόμο θα τον πάρουν στα χέρια τους οι αναρχικοί. Κι όταν ο Τσίπρας και η παρέα του είναι στις ξαπλώστρες και καίγεται η Ελλάδα, ρόλο δασοπυροσβεστών θα πάρουν οι αντιεξουσιαστές.

Το βράδυ θα καίνε τους αστυνομικούς και τη μέρα θα κάνουν περιπολίες. Αφού η αριστερά κατάργησε το κράτος να που έρχονται κάποιοι να γεμίσουν το κενό.

Μήπως θα πρέπει να σκεφτεί ο Τσίπρας στον επικείμενο ανασχηματισμό να βάλει σε δύο – τρία κρίσιμα υπουργεία τους επικεφαλής του Ρουβίκωνα; Έτσι για να υπάρχει και επισημότητα στη δράση των μπαχαλάκηδων.

Αφού έχουμε κυβέρνηση ανίκανων γιατί να μην έχουμε και κυβέρνηση αναρχικών;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα