Mεγάλη η προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

21:30 3/4/2016 - Πηγή: Antinews

Τις πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις ξεπέρασε η προσέλευση των φίλων της Ν.Δ. στις εσωκομματικές εκλογές, για την ανάδειξη των συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου.

Με απόφασή της, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών (ΚΕΦΕ) αποφάσισε την παράταση της ψηφοφορίας και μετά τις 19.00 – για όσο διάστημα υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη προσέλευση ψηφοφόρων.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογών

(ΚΕΦΕ) και μετά από εισήγηση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασιλείου – Πέτρου Σπανάκη, σύμφωνα με το άρθρο 19 (παρ. 1) της Εγκυκλίου η ψηφοφορία παρατείνεται και μετά την 19:00 και για όσο διάστημα εξακολουθεί να υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη προσέλευση ψηφοφόρων.

Η ΚΕΦΕ ευχαριστεί θερμά τα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στις εκλογές και επισημαίνει ότι η προσέλευση ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις».

Τα μέλη της Ν.Δ. εκλέγουν επίσης, τους προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) του κόμματος.

Μητσοτάκης: Σταθμός στην πορεία της ΝΔ, το 10ο συνέδριο του κόμματος

Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη συνέδρων του 10ου τακτικού συνεδρίου και πρόεδρων- διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του κόμματος συμμετείχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την παράταξή μας, για τη ΝΔ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αναφέροντας ότι δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές.

«Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας. Και το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της ΝΔ. Για να γίνει ξανά η ΝΔ η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
αποτελεσμα εκλογες νδ συνεδροι νεα σμυρνη
Τυχαία Θέματα