Bloomberg: Τελεσίγραφο 24 ωρών στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει τελεσίγραφο, είμαστε έτοιμοι για συμφωνία, υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές - απαντώντας προφανώς στο δημοσίευμα του Bloomberg για τελεσίγραφο 24 ωρών στην Αθήνα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι εταίροι πιέζουν ασφυκτικά την ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει να αντιτίθεται στις απαιτήσεις των δανειστών και να υπογράψει

μία συμφωνία που θα αποτρέψει τον κίνδυνο στάσης πληρωμών.

Οι διπλωματικές αβρότητες εξαφανίστηκαν χθες στις Βρυξέλλες καθώς ο Πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλτ Τουσκ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ενώ το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε απ' την διαπραγμάτευση.

Οι φορείς χάραξης πολιτικής εξετάζουν τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, όλα τα σενάρια εάν η Ελλάδα αρνηθεί να συμβιβαστεί, συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας η χώρα τελικώς να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, ανέφερε ένας από τους αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται σε δύο ευρωπαϊκές πηγές στην Ελλάδα επιδόθηκε τελεσίγραφο 24 ωρών προκειμένου να καταθέσει ισχυρές προτάσεις. Η είδηση αυτή θα μπορούσε να συνδυαστεί με τις πληροφορίες περί έλευσης του Brussels Group στην Αθήνα οι οποίες διαψεύσηκαν αμέσως καθώς θεωρήθηκαν από το Μαξίμου «προϊόν επιστημονικής φαντασίας».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα