Aνακαίνιση με μια κίνηση με το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» της Alpha Bank

Ένα σπίτι για να είναι λειτουργικό, φιλόξενο και ασφαλές απαιτεί φροντίδα και χρόνο, με τον δεύτερο να μην είναι «σύμμαχός» του. Η φυσική φθορά λόγω της καθημερινής χρήσης, αλλά και των καιρικών συνθηκών, απαιτούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις και όταν οι επισκευές είναι εκτεταμένες, έρχεται η ανάγκη ακόμη και ριζικής ανακαίνισης.

Όταν λοιπόν το σπίτι «ζητάει» εργασίες βελτίωσης, η ανακαίνιση μπορεί να γίνει με μια κίνηση, με το στεγαστικό πρόγραμμα «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» της Alpha Bank.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τα έξοδα των εργασιών που απαιτούνται, προκειμένου να αναβαθμίσει κάποιος μία κατοικία λειτουργικά και αισθητικά. Εκταμιεύεται γρήγορα, δίνοντας τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, και η χρηματοδότηση γίνεται με ευνοϊκούς όρους.

Το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» απευθύνεται σε ιδιώτες ιδιοκτήτες κατοικιών που χρήζουν ανακαίνισης και χρησιμοποιούνται είτε για ιδιοκατοίκηση (κύρια ή δευτερεύουσα/εξοχική), είτε για εκμετάλλευση, όπως π.χ. είναι η μακροχρόνια ενοικίαση ή οι τουριστικές μισθώσεις τύπου Airbnb, HomeAway κλπ. Μάλιστα, πέρυσι καταγράφηκε αυξημένη δραστηριότητα στις επισκευές και ανακαινίσεις οικιστικών ακινήτων, καθώς και αυξανόμενο ενδιαφέρον από ιδιοκτήτες για τουριστικές μισθώσεις, κάτι που σημειώνεται και εφέτος.

Το στεγαστικό πρόγραμμα της Alpha Bank δεν απαιτεί εγγραφή προσημείωσης επί του ακινήτου για εργασίες μικρής έκτασης, με προϋπολογισμό από 5.000 έως 15.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά ο χρόνος και τα έξοδα για την εκταμίευση του δανείου. Το δάνειο χορηγείται σε δύο ισόποσες δόσεις, η διάρκεια αποπληρωμής κυμαίνεται από 3 έως και 8 έτη και το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο βάσει του επιτοκίου Euribor τριών μηνών, πλέον σταθερού περιθωρίου 7%.

Για πιο εκτεταμένες εργασίες, προϋπολογισμού έως 40.000 ευρώ, το δάνειο χορηγείται με προσημείωση του ακινήτου. Η διάρκεια εξόφλησης μπορεί να ανέλθει σε έως και 20 χρόνια και το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο βάσει του επιτοκίου Euribor τριών μηνών, πλέον σταθερού περιθωρίου 4%. Ακόμη, προσφέρει επιπλέον ευελιξία στον δανειολήπτη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα περιόδου χάριτος έως και έξι μηνών, με καταβολή των αναλογούντων τόκων για το διάστημα που εκτελούνται οι εργασίες, και, κατ’ επέκταση, τα έξοδα είναι αυξημένα. Παράλληλα, όμως, δίνεται και δυνατότητα προεξόφλησης του δανείου, μερικής ή ολικής, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τέλος, το «Alpha Ανακαίνιση Κατοικίας» συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus: για κάθε 1 ευρώ δανείου οι πελάτες κερδίζουν 2 Bonus πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Μάλιστα, πάνω από 4.000 εμπορικά καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι διαθέσιμα για όποιον επιθυμεί να ανανεώσει τον εξοπλισμό της κατοικίας του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα της Alpha Bank, στο τηλέφωνο 210 326 0000 και στο www.alpha.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα