... Θύμα συνεχών ξυλοδαρμών ο Ντόναλντ

Εδώ και μερικούς μήνες όποιος επισκέπτεται το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Louis Tussaud's Waxworks στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, δεν μπορεί να απολαύσει το ομοίωμα του πρώην πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί; Διότι σύμφωνα με την εφημερίδα San Antonio Express-News, το ομοίωμα του Ντόναλντ απομακρύνθηκε επειδή οι επισκέπτες συνεχώς το… γρονθοκοπούσαν.

Όπως λέει ο Clay Stewart, εκπρόσωπος της εταιρίας Ripley's Entertainment στην οποία ανήκει

το μουσείο, «ο Τραμπ υπέστη αλλεπάλληλους ξυλοδαρμούς σε βαθμό που σημειώθηκε μεγάλη ζημιά στο πρόσωπό του, το οποίο γέμισε μώλωπες και γρατζουνιές».

«Αυτό είθισται να συμβαίνει, όταν πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο», συμπληρώνει, προσθέτοντας επίσης πως οι επιθέσεις πολλαπλασιάστηκαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο Τραμπ όμως δεν είναι το μόνο θύμα επιθέσεων στο συγκεκριμένο μουσείο.

Όπως λέει ο Stewart, «πάντα είχαμε προβλήματα με τους προέδρους… μάλιστα κάποιοι επισκέπτες αφαίρεσαν τα αυτιά του Ομπάμα έξι φορές, ενώ η μύτη του Μπους τζούνιορ εξαφανίστηκε από τις γροθιές που δέχονταν καθημερινά».

Το ομοίωμα του Τραμπ μεταφέρθηκε σε αποθήκη το περασμένο φθινόπωρο, ενώ την ίδια εποχή ένα ξύλινο άγαλμα της συζύγου του Μελάνια πυρπολήθηκε στη Σλοβενία, χώρα καταγωγής της.

Πάντως, όπως λένε οι αρμόδιοι, μετά τις απαραίτητες επισκευές, ο Τραμπ θα επανέλθει στην αίθουσα εκθέσεων και όποιος θέλει θα μπορεί πάλι να τον δέρνει…

Σε λίγο καιρό θα εκτίθεται και το ομοίωμα του νέου Αμερικανού προέδρου, που ακόμη ετοιμάζεται, και απομένει να δούμε αν και αυτό θα γίνει θύμα επιθέσεων από απογοητευμένους ψηφοφόρους…

S.A.

ΥΓ- Θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε τι τύχη θα είχε ένα κέρινο ομοίωμα του Κυριάκου στην Αθήνα, αν και το πιο πιθανό θα ήταν να τρώει καθημερινά βόμβες μολότοφ…

Με πληροφορίες από expressnews.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα