Ποια είναι τα αγαπημένα σας multiplayer παιχνίδια;

02:13 4/2/2013 - Πηγή: Game 2.0

Tα videogames είναι η κορυφαία μορφή ψυχαγωγίας, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από τους βασικότερους είναι το multiplayer, δηλαδή το παιχνίδι με πολλούς παίκτες, φίλους ή εντελώς άγνωστους, τοπικά ή online. Παλιά παίζαμε διπλό, τετραπλό κλπ με φίλους στο σαλόνι ή το δωμάτιό μας, τώρα παίζουμε online με χιλιάδες κόσμο. Το multiplayer ήταν, είναι και θα είναι… μαγεία. Όλοι μας, ακόμα και οι πιο μοναχικοί και… αντικοινωνικοί, σε κάποια φάση έχουμε παίξει multiplayer. Και

όλοι μας έχουμε κάποιες αγαπημένες εμπειρίες, κάποια… «κολλήματα», κάποια παιχνίδια που μας διασκέδασαν/διασκεδάζουν περισσότερο από τα άλλα και θέλαμε/θέλουμε να τα παίζουμε συνέχεια.

Για μένα, αυτά τα παιχνίδια είναι δύο. Πρώτον, το Mario Kart 64. Το καλύτερο αγνό multiplayer που έχω παίξει, στο Nintendo 64, την καλύτερη multiplayer κονσόλα όλων των εποχών. Αμέτρητες και αξέχαστες οι βραδιές με φίλους, τα πρωταθλήματα, οι κόντρες, οι πίστες, η μουσική, και βέβαια οι νίκες μου με τον Donkey Kong. Aπό τότε είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας της Nintendo. Πραγματικά, το Mario Kart 64 έχει ταυτιστεί με την παιδική μου ηλικία. Περνώντας στην μοντέρνα εποχή του online, το άλλο παιχνίδι που απόλαυσα περισσότερο από κάθε άλλο, είναι το Battlefield: Bad Company. Παρά τα προβλήματά του, το πρώτο Bad Company είχε τις πιο διασκεδαστικές μάχες και τους καλύτερους χάρτες που έχω συναντήσει σε online game, και το ευχαριστήθηκα πολύ περισσότερο από τους διαδόχους του. Κρίμα που δεν βγήκε και στο PC. Όσο για το παρόν, ασχολούμαι κυρίως με Battlefield 3, αλλά και Nintendo Land όταν έχω παρέα.

Σειρά σας τώρα. Ποια είναι τα αγαπημένα σας multiplayer παιχνίδια;

Game20.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα