Η μάχη του Super Smash Bros. Wii U αρχίζει Νοέμβριο [update]

To φρεσκοκυκλοφορημένο Super Smash Bros. 3DS είναι εξαιρετικό, αλλά, ας μην κρυβόμαστε, το "κυρίως πιάτο" για τους φαν της σειράς είναι η έκδοση του Wii U. Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το πολυαναμενόμενο Super Smash Bros. Wii U βγαίνει 5 Δεκεμβρίου, σε δίσκο και ψηφιακό. Tαυτόχρονα κυκλοφορούν και το νέο μαύρο χειριστήριο Gamecube

Super Smash Bros. Εdition και το Gamecube Controller Adapter για Wii U. Το Super Smash Bros. Wii U θα είναι διαθέσιμο και σε πακέτο με το Gamecube Controller Adapter αλλά και σε πακέτο με κουκλάκι Mario amiibo. Δείτε παρακάτω πακέτα και νέο τρέιλερ του Super Smash Bros. Wii U και πείτε μας αν και τί θα τσιμπήσετε!

UPDATE: Σύμφωνα με τη Nintendo, το Super Smash Bros. Wii U τελικά κυκλοφορεί μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 28 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα κυκλοφορούν και το χειριστήριο Gamecube Super Smash Bros. Edition, το Gamecube Controller Adapter και το πακέτο Super Smash Bros. Wii U + Gamecube controller Adapter. To πακέτο Super Smash Bros. Wii U + Mario amiibo βγαίνει 5 Δεκεμβρίου.

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα