Tekken Tag Tournament 2 Review

Aν και δε το γνωρίζουν πολλοί, η σειρά Tekken είναι βασισμένη στην Ελλάδα. Από εδώ εμπνευστήκαν οι άνθρωποι της Namco το combo οικογενειοκρατία με πισώπλατες μαχαιριές. Ολόκληρο το σόι Mishima, από προπάππου μέχρι δισεγγονό και από ανιψιά μέχρι νύφη, έχοντας γύρω τους κάθε καρυδιάς καρύδι, πλακώνονται με την πρώτη ευκαιρία. Έχουμε και λέμε: ο Jinpachi είναι ο πατέρας του Heihachi, που είναι πατέρας του Kazuya, που

παντρεύτηκε την Jun, που γέννησε τον Jin, που έχει θείο τον Lee, που είναι θετός γιος του Heihachi, αλλά και τον Lars που είναι ξώγαμο του Heihachi και έχει επίσης ξαδέρφη την Asuka. Ευτυχώς δεν πήραν απ’ την Ελλάδα και το έθιμο με τα ονόματα γιατί θα είχαμε τον Jinpachi με το γιο του τον Heihachi και τον γιο του Heihachi τον Jinpachi να πολεμά τον εγγονό του Heihachi τον Heihachi.

Το Ταφ4 (Tekken Tag Tournament Two) είναι ένα πανηγύρι. Μαχητές απ’ όλο τον κόσμο και όλα τα είδη βγάζουν σπίθες από χέρια, πόδια και κεφάλι καθώς πλακώνονται στα μπουκέτα, φορώντας ότι έμεινε απ’ το πατρινό καρναβάλι. Είχαμε πάρει μια τζούρα Tαφ4 με πρόσφατο HD remake του ΤΤΤ. Εκεί είδαμε τα ωραία του γραφικά και… τίποτα άλλο! Το Tαφ4 έχει πάνω από 60 χαρακτήρες απ’ όλα τα Tekken (που είναι ο Gon Νamco;), όλες τις κινήσεις που έχουμε συνηθίσει και υπεραρκετό περιεχόμενο. Επιστρέφουν χαρακτήρες από τα παλιά όπως η (milf) Jun, ο True Ogre, ο Tiger, ο (νεκραναστημένος) Armor King αλλά και πολλοί ανανεωμένοι όπως ο Heihachi τζόβενο με μαύρο πυκνό μαλλί, η Anna που τα πετάει πάλι όλα έξω, ο Leo που ακόμα να αποφασίσει αν το τρίβει το πιπέρι κ.α.

Μετά τα κάπως πολλά 8GB install (αν είχα το νέο 12GB PS3 και τα μόνα παιχνίδια που έπαιζα ήταν το Tαφ4 και το Gran Turismo 5, θα έπρεπε να σβήνω και να ξαναεγκαθιστώ το κάθε παιχνίδι πριν παίξω – αυτό θα πει console gaming. Γεια σου ρε Sony!) και μπαίνοντας στο κεντρικό μενού η οθόνη παθαίνει αναφυλαξία από τις επιλογές. Επιλέγεις κάτι και η οθόνη αδυνατεί να χωρέσει τις υποεπιλογές! Μπαίνεις στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα και σε πιάνει ένα δέος. Ένας σκασμός από μαχητές, από εντελώς κουλούς (καγκουρό, αρκούδες, δεινόσαυρους, γυναίκες – πλάκα κάνω, μην μαζευτούν οι φεμινίστριες!) μέχρι πιο κουλούς ακόμα. Χαμός!

Κάτσε να δεις πως το λένε, πως το λένε... Α ναι! Gangbang...

Πρόκειται για κλασικό ξύλο Tekken με πάαααααρα πολλές κινήσεις για κάθε χαρακτήρα που γίνονται ακόμη περισσότερες με τις συνδυαστικές στην tag μάχη. Φυσικά λίγο spamming κουμπιών και ο αντίπαλος δεν θα προλαβαίνει να ακουμπήσει το πάτωμα. Έχετε, κάθε φορά, τη δυνατότητα της επιλογής παιχνιδιού solo με έναν χαρακτήρα ή tag με δύο. Αν παίξετε solo τότε έχετε λίγη παραπάνω ενέργεια και τα χτυπήματά σας κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Αν παίξετε tag φυσικά ισχύει το αγαπημένο “αν χάσεις τον ένα μαχητή έχασες τον αγώνα”.

Οι επιλογές Survival, Time Attack, Practice, Fight Lab, Arcade, Versus, Τeam, Pair Play στο offline και φυσικά Ranked και Player match στο online είναι αυτό που περιμένει κάποιος από ένα πλήρες

Keywords
Τυχαία Θέματα