PS Vita firmware update 2.60

14:15 6/8/2013 - Πηγή: Game 2.0

To νέο firmware update 2.60 του PS Vita είναι εδώ και φέρνει αρκετές αλλαγές στο φορητό. Δείτε τις αναλυτικά παρακάτω όπως αναγράφονται στο ελληνικό φόρουμ του PlayStation και πείτε μας γνώμη!

Βασικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης λογισμικού συστήματος στην έκδοση 2.60

PlayStation Network

Πλέον, μπορείτε να επιλέξετε το [PlayStation®Plus] από την οθόνη LiveArea™ του
κάθε παιχνιδιού. Έτσι, θα μπορείτε να ανεβάζετε και να κατεβάζετε αποθηκευμένα δεδομένα ακόμη πιο εύκολα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πρέπει να είστε συνδρομητές στο PlayStation Plus.

Μουσική / Βίντεο

Μπορείτε πλέον να αναπαράγετε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε μια συνδεδεμένη συσκευή, όπως ένα σύστημα PlayStation 3 ή έναν υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να αντιγράφετε το περιεχόμενο στο PS Vita. Επιλέξτε τη συνδεδεμένη συσκευή από τη λίστα με τις κατηγορίες και πατήστε απευθείας το περιεχόμενο. Το Content Manager Assistant για το PlayStation® στον υπολογιστή σας πρέπει να είναι ενημερωμένο με την πιο πρόσφατη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

Settings (Ρυθμίσεις)

Η επιλογή [Bluetooth® Settings] (Ρυθμίσεις Bluetooth®) μετακινήθηκε από την κατηγορία ρυθμίσεων [Network] (Δίκτυο) στη νέα κατηγορία ρυθμίσεων [Devices] (Συσκευές).

Άλλα χαρακτηριστικά

Πλέον, μπορείτε να ρυθμίζετε τις λειτουργίες δικτύου από το μενού που εμφανίζεται, όταν πατάτε παρατεταμένα το κουμπί PS. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε τη λειτουργία που θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε.

Αρχική οθόνη

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά του συστήματος PS Vita για να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη. Στην αρχική οθόνη του συστήματος PS Vita, όταν πατήσετε κάποιο κουμπί, εμφανίζεται στην οθόνη ο δρομέας. Για πρόσβαση στη λειτουργία επεξεργασίας, πατήστε το κουμπί τριγώνου όσο βλέπετε το δρομέα.

Παιχνίδια

Η μέθοδος εμφάνισης του μενού στο λογισμικό παιχνιδιού PSP και το λογισμικό μορφής PlayStation άλλαξε. Όταν ένα παιχνίδι εκτελείται, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί PS για να εμφανίσετε το μενού.

Trophies (Τρόπαια)

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε για ποια παιχνίδια θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες για τα τρόπαιά σας. Πατήστε [PlayStation®Network] και στη συνέχεια επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του. Μεταβείτε διαδοχικά στο μενού [Options] > [Privacy Settings] > [Show Trophies for This Game] (Επιλογές > Ρυθμίσεις απορρήτου > Εμφάνιση τροπαίων για αυτό το παιχνίδι) για να ενεργοποιήσετε αυτή τη ρύθμιση.

Πρόγραμμα περιήγησης

Μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις αναπαραγωγής, όπως αυτές που αφορούν την οθόνη και τους υπότιτλους, ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο σε συνεχή ροή από μια ιστοσελίδα. Για πρόσβαση στις ρυθμίσεις, μεταβείτε διαδοχικά στο μενού [Options] > [Settings] (Επιλογές > Ρυθμίσεις) κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής.

Content Manager (Διαχείριση περιεχομένου)

Η μέθοδος για την προσαρμογή των ρυθμίσεων αυτόματης αποστολής αποθηκευμένων δεδομένων άλλαξε. Η προσαρμογή ρυθμίσεων για κάθε αποθηκευμένο στοιχείο δεδομένων που γινόταν από την οθόνη [Information] (Πληροφορίες) πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί από το στοιχείο [Select Saved Data] (Επιλογή αποθηκευμένων δεδομένων) στο μενού [Content Manager] > [Start] > [Online Storage] > [Saved Data Auto-Upload] (Διαχείριση περιεχομένου > Έναρξη > Αποθήκευση στο διαδίκτυο > Αυτόματη αποστολή αποθηκευμένων δεδομένων). Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, πρέπει να είστε συνδρομητές στο PlayStation Plus.

Settings (Ρυθμίσεις)

Στο μενού [PlayStation®Network] > [Privacy Settings] (PlayStation®Network > Ρυθμίσεις απορρήτου) προστέθηκε η επιλογή [Show Trophies] (Εμφάνιση τροπαίων). Έτσι, μπορείτε πλέον να επιλέξετε ποιος θα βλέπει πληροφορίες για τα τρόπαια που έχετε κερδίσει.

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα