NBA 2K15 Review

Το NBA 2K αποτελεί ένα από τα πλέον διάσημα success stories στη βιομηχανία των video games, καθώς σταδιακά κατάφερε όχι μόνο να εκτοπίσει τον ανταγωνισμό, αλλά και να μπει για τα καλά στη συνείδηση του κόσμου ως μία από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) σειρές αθλητικών παιχνιδιών. Μετά το περσινό επιτυχημένο ντεμπούτο στις κονσόλες νέας γενιάς, η σειρά επιστρέφει με το φιλόδοξο

NBA 2K15.

Οι αλλαγές στο NBA 2K15 είναι ευδιάκριτες από νωρίς και συγκεκριμένα από το κεντρικό μενού, το οποίο είναι η αλήθεια ότι στα προηγούμενα παιχνίδια μπέρδευε και τους πιο μυημένους. Στο NBA 2K15 τα πράγματα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα, αφού κάθε βασικό mode βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση στο κεντρικό μενού, ενώ σε μία οθόνη μπορείτε να βρείτε και τις εκδοχές των απλών αγώνων είτε παίζετε online, είτε παίζετε multiplayer στην ίδια κονσόλα με κάποιο φίλο σας, είτε παίζετε απλούς αγώνες με την AI. Από την κεντρική οθόνη μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε επεισόδια του NBA 2K TV, όπου διάσημοι αστέρες του μπάσκετ μιλάνε για το παιχνίδι, μαθαίνετε πράγματα για τον σχεδιασμό του κλπ.

Από τα νέα στοιχεία του ΝΒΑ 2Κ15 είναι φυσικά η προσθήκη 11 επιπλέον ευρωπαϊκών ομάδων, φτάνοντας τις 25 συνολικά. Μάλιστα, η συμμετοχή των ευρωπαϊκών ομάδων δεν περιορίζεται σε απλούς αγώνες με φίλους, καθώς μπορείτε να προσθέσετε τις ομάδες στο My League και να φτιάξετε τη δική σας ευρωλίγκα. Δυστυχώς όμως αναγκαστικά πρέπει να προσθέσετε και πέντε ομάδες του NBA για να συμπληρωθούν οι 30 ομάδες και εύλογα γεννιέται η απορία γιατί δεν προστέθηκαν πέντε ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες για να μπορείτε να έχετε αυτούσιο ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εύλογα είναι τα παράπονα και για την εν γένει σημασία που έδωσε η 2Κ στις ευρωπαϊκές όμάδες, καθώς αφενός και πάλι υπάρχουν τα περσινά ρόστερ και αφετέρου η προχειροδουλειά που έχει γίνει στα πρόσωπα διάσημων Ευρωπαίων παικτών βγάζει μάτι.

Τιτανομαχία.

Περνώντας στα modes του NBA 2K15, αν και δεν παρατηρείται κάποια νέα προσθήκη σε σχέση με την περυσινή έκδοση παιχνιδιού, οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει σχεδόν στα πάντα δίνουν μία φρεσκάδα και ισχυρές πινελιές ρεαλισμού στην εμπειρία με τον τίτλο. Συγκεκριμένα υπάρχουν τα My Career, My GM, My Team, My League, ενώ αποκλειστικά για online υπάρχουν τα Online Leagues και My Park. Εντύπωση προκαλεί η απουσία συγκεκριμένων modes από την έκδοση των PS4/Xbox One, όπως το 2K Heroes όσον αφορά το single-player και το Crew για online αναμετρήσεις, τα οποία βρίσκονται κανονικά στην έκδοση των PS3/Xbox 360. Στον αντίποδα, στις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς δεν υπάρχουν τα My GM, My League, Online Leagues και My Park. Αυτή η τακτική είναι ενοχλητική, καθώς όποια έκδοση και αν έχετε, χάνετε μέρος του παιχνιδιού (εκτός κι αν τα διάφορα modes προστεθούν με DLC προς αγορά, κάτι που θα είναι ακόμα πιο εκνευριστικό).

Το My Career αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις ναυαρχίδες των παιχνιδιών NBA 2K και όχι άδικα, καθώς σας βάζει στο ρόλο ενός άσημου παίκτη που προσπαθεί να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ένας από τους κορυφαίους σταρ του μπάσκετ στον πλανήτη. Οι αλλαγές στο My Career είναι χτυπητές και προσφέρουν απίστευτες δόσεις αληθοφάνειας, εκτινάσοντας την εμπειρία που προσφέρει στα ύψη. Αρχικά στην οθόνη δημιουργίας παίκτη, έχετε περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης της εμφάνισής του και ιδιαίτερα όσον αφορά το πρόσωπό του. Αν μάλιστα έχετε Kinect ή PS Camera μπορείτε να σκανάρετε το πρόσωπό σας και να φτιάξετε το δικό σας εικονικό άλτερ έγκο! H γενικότερη δομή του My Career παραμένει ίδια, αλλά έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η φιλοσοφία του, καθώς πηγαίνει την εμπειρία σε πιο κινηματογραφικά αλλά και ρεαλιστικά μονοπάτια.

Σε αντίθεση με όσα ξέρατε μέχρι τώρα, στο NBA 2K15 ο παίκτης σας δεν επιλέγεται στα ντραφτ, αλλά απλά καταφέρνει να κλείσει ένα συμβόλαιο 10 ημερών με κάποια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον δοκιμάσουν. Ανάλογα με τις επιδόσεις σας, αλλά και τις ανάγκες του ρόστερ, μπορείτε είτε να κλείσετε νέο συμβόλαιο 10 ημερών, είτε να σας προταθεί να μείνετε μέχρι το τέλος της σεζόν, ξεκινώντας σιγά σιγά την πορεία σας στο μαγικό κόσμο του NBA. Σε αυτήν την πορεία κάνετε ουκ ολίγες συζητήσεις με τον ατζέντη σας, γνωρίζετε τί συμβαίνει στα αποδυτήρια των ομάδων του NBA, παρακολουθείτε τακτικές αναλύσεις από τον προπονητή, εμπλέκεστε σε τσακωμούς εντός αγωνιστικού χώρου όπου πρέπει να επιλέξετε πως θα αντιδράσετε και γενικώς συναντάτε πολλές άλλες αληθοφανείς πινελιές που σας εθίζουν! Μάλιστα έχετε τον δικό σας λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, όπου βλέπετε δημοσιογράφους του χώρου ή άλλους παίκτες να σχολιάζουν την αποδοσή σας, ενώ και ο αριθμός των υποστηρικτών σας ανεβαίνει ή πέφτει ανάλογα με τις επιδόσεις σας. Η διαδραστικότητα που προσφέρει το νέο My Career είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα στοιχεία του NBA 2K15.

Οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα των παικτών είναι συγκλονιστικές.

Όσον αφορά το καθαρό αγωνιστικό κομμάτι και τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσετε σταδιακά τις ικανότητές σας, υπάρχει μία ακόμη αλλαγή που ενδέχεται είτε να σας δυσαρεστήσει είτε να σας λύσει τα χέρια. Παίζοντας σε αγώνες και εξαργυρώνοντας νομίσματα που αποκτάτε, δεν μπορείτε να βελτιώσετε ξεχωριστά κάθε ένα από τα στατιστικά σας. Αντίθετα, αυτά τα στατιστικά έχουν ομαδοποιηθεί σε γενικότερους τομείς, όπως είναι η βελτίωση του jump shoot (που έχει αντίκτυπο τόσο στα μακρινά σουτ, όσο και στα σουτ μέσης απόστασης), η βελτίωση στα αθλητικά σας προσόντα (που έχει αντίκτυπο σε πολλούς τομείς όπως ταχύτητα, άλμα, καρφώματα) και άλλα. Προσωπικά η αλλαγή μου φαίνεται θετική, καθώς ο παίκτης σας εμφανίζεται με πιο μεστά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, όμως καταλαβαίνω όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε κάθε τομέα των χαρακτηριστικών του παίκτη ξεχωριστά. Στα κακώς κείμενα του My Career που χαλάνε λίγο την εξαιρετική εμπειρία είναι και οι ανυπόφοροι χρόνοι φόρτωσης, τόσο για να μπείτε στον αγώνα, όσο και να φορτώσουν οι σκηνές όπου μιλάτε με τον προπονητή, τον general manager, με άλλους παίκτες της ομάδας κλπ. Επίσης μπορείτε να αγοράζετε νομίσματα με κανονικά χρήματα για να αναβαθμίζετε πιο γρήγορα τα χαρακτηριστικά του παίκτη σας.

Πολλές ώρες ενασχόλησης προσφέρει και το My GM mode, μέσα από το οποίο έχετε τον πλήρη έλεγχο της ομάδας σας, από τα συστήματα, τις τακτικές, τις ανταλλαγές κλπ, μέχρι να καθορίζετε τις τιμές των εισητηρίων, τις τιμές των φαγητών στους χώρους του γηπέδου κλπ. Έτσι πρέπει να ανταπεξέλθετε τόσο στους αγωνιστικούς στόχους, όσο βέβαια και στα οικονομικά του συλλογου, συζητώντας ουκ ολίγες φορές με τον ιδιοκτήτη της ομάδας σας. Μάλιστα, εξαργυρώντας ένα σεβαστό ποσό από νομίσματα, μπορείτε να γίνετε ακόμη και ιδιοκτήτης της ομάδας βγάζοντας κέρδη από τον σύλλογο. Το My GM έχει πραγματικά μεγάλο βάθος που σε σημεία θυμίζει παιχνίδια μάνατζερ, καθώς πρέπει συνεχώς να βρίσκετε τη χρυσή τομή για να έχετε ευχαριστημένους τους παίκτες σας και να έχετε επιτυχίες. Αρνητικό στοιχείο είναι η αργοπορία για να κάνετε κάποια ανταλλαγή, καθώς πρέπει να πάρετε πρώτα τηλέφωνο τον αντίστοιχο general manager της άλλης ομάδας για να μιλήσετε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής παικτών.

Οι απολαυστικές ατάκες του Σακίλ κλέβουν την παράσταση πριν από τον αγώνα.

Ξεχωριστές single-player αλλά και online στιγμές προσφέρει το ανανεωμένο My Team που πρωτοεμφανίστηκε στο NBA 2K14. Επιγραμματικά, το My Team είναι βασιμένο στο Ultimate Team mode των FIFA και σε αυτό συλλέγετε κάρτες και φτιάχνετε 12αδα παικτών από το μηδεν. Παίζοντας αγώνες κερδίζετε πόντους με τους οποίους αποκτάτε νέα πακέτα με κάρτες παικτών, ανανεώσεις συμβόλαιων για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τους παίκτες που έχετε στην κατοχή σας, γήπεδα, εμφανίσεις και άλλα. To My Team είναι ένα από τα πιο εθιστικά modes του παιχνιδιου γιατί σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώνετε συνεχώς την ομάδα σας κερδίζοντας κάρτες, καθώς παίζετε σε διαφορετικές εκδοχές του παιχνιδιού, είτε single-player, είτε online αντιμετωπίζοντας ομάδες άλλων παικτών. Συγκεκριμένα μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέα challenges, όπου με την ομάδα σας αντιμετωπίζετε είτε συγκεκριμένες ομάδες, είτε ομάδες επιλέκτων, όπως μια ομάδα που απαρτίζεται από τους παίκτες με τα περισσότερα τατουάζ ή μια ομάδα με τους καλύτερους ψηλούς όλων των εποχών (με τον περιορισμό να μην έχετε κανέναν σέντερ στη 12αδα σας) και άλλα πολλά challenges που προσφέρουν τρομερή πρόκληση.

Επιπλέον, από το NBA 2K14 επιστρέφει το Domination, όπου πρέπει να κερδίσετε όλες τις ομάδες του NBA με τα κανονικά τους ρόστερ. Στο Road to Playoffs προσπαθείτε να ανεβείτε κατηγορίες κερδίζοντας τις ομάδες άλλων παικτών σε διαδικτυακές αναμετρήσεις. Τέλος, για πρώτη φορά στη σειρά εμφανίζεται το Auction House με πλειστηριασμούς όπου μπορείτε είτε να αγοράζετε είτε να πουλάτε κάρτες-παίκτες, εξαργυρώνοντας πόντους ή νομίσματα. Διαθέσιμο για πολλούς πειραματισμούς είναι και το My League, όπου φτιάχνετε το δικό σας πρωτάθλημα επιλέγοντας από ομάδες του ΝΒΑ, κλασικές ομάδες από το παρελθόν, καθώς και ευρωπαϊκές. Το My League επί της ουσίας αποτελεί την μετεξέλιξη του Association mode των προηγούμενων παιχνιδιών, με τη διαφορά ότι επεμβαίνετε στη σύσταση του πρωταθλήματος επιλέγοντας τις ομάδες που επιθυμείτε.

Τα replay παραμένουν σε εξαιρετικό επίπεδο για μία ακόμη χρονιά.

Κανένα παραπονο δεν αφήνουν και τα online modes του ΝΒΑ 2Κ15. Πέρα από την online εκδοχή του My Team, μπορείτε να συμμετέχετε με τον μπασκετμπολίστα σας στο My Park αντιμετωπίζοντας άλλους παίκτες είτε σε ανοιχτά γήπεδα παίζοντας 2x2 ή 3x3, είτε σε κλειστό γήπεδο παίζοντας αγώνες 5x5 στα πλαίσια του Rec Hall mode, είτε τέλος να ποντάρετε νομίσματα στη νίκη σας έναντι άλλων παίκτων στο Stage. H όλη αίσθηση που αφήνει το My Park παραπέμπει στην εμπειρία όταν παίζετε στις μπασκέτες της γειτονιάς σας, περιμένοντας με την ομάδα σας να έρθει η σειρά σας για να μπείτε στο γήπεδο και να αντιμετωπίσετε τη νικήτρια του προηγούμενου ζευγαριού στα ιδιότυπα τουρνουά που διοργανώνετε ή διοργανώνατε στο παρελθόν. Μοναδικό αρνητικό του My Park είναι το γεγονός ότι τα microtransactions επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία σας, καθώς είναι πιθανό να βρείτε αντιπάλους παίκτες που έχουν βελτιωθεί με αυτόν τον τρόπο και είναι αρκετά ζόρικο να τους αντιμετωπίσετε, ιδιαίτερα αν δεν έχετε παίξει πολλές ώρες στο My Player. Τέλος, στο Online Leagues δημιουργείτε ένα κλειστό πρωτάθλημα με τους φίλους σας συμμετέχοντας μαζί τους σε διαδυκτιακές μονομαχίες.

Αφήνοντας πίσω το πλούσιο περιεχόμενο του NBA 2K15, περνάμε στο ζουμί του παιχνιδιού που δεν είναι άλλο από την εκπληκτική εμπερία εξομείωσης μπάσκετ που προσφέρει, όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά. Τα 6.000 νέα animations αναμφισβήτητα έχουν βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις κινήσεις των παικτών και η αληθοφάνειά τους αγγίζει δυσθεώρητα επίπεδα. Σημαντική βελτίωση έχει υποστεί και η φυσική της μπάλας η οποία κινείται σε πιο ρεαλιστικά πλαίσια όταν χτυπάει στην στεφάνη ή οταν προσκρούει σε αντίπαλα χέρια και σώματα. Επίσης, η λειτουργία που σας επιτρέπει να σουτάρετε ή να διεισδύετε με τον δεξιό αναλογικό μοχλό επιστρέφει και προσφέρει ακόμη πιο άμεσο έλεγχο, αν βέβαια εξασκηθείτε αρκετά.

Μία σημαντική προσθήκη είναι ο μετρητής στα σουτ που επιχειρείτε, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να ελέγχετε πιο εύκολα τη δύναμη με την οποία εξαπολύετε σουτ, ένα χαρακτηριστικό χρήσιμο ειδικά όταν ελέγχετε παίκτες που έχουν ιδιαίτερο στιλ, όπως ο Μarion, ο Ginobili και άλλοι. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που ενδεχομένως διχάζει τους λάτρεις της σειράς είναι η αδυναμία πλέον να “κλειδώνετε” τον αντίπαλο επιθετικό, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να σας πηγαίνει στο ένας με έναν ή να επιχειρεί drive με αρκετή επιτυχία. Προσωπικά θεωρώ την επιλογή σωστή, καθώς έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι και εμένα με δυσκόλεψε η νέα αυτή κατάσταση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως και στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζετε τον ευέλικτο αντίπαλο είτε δίνοντάς του χώρο για να καλύπτετε τους ελιγμούς του, είτε παίζοντας τον με αλληλοβοήθειες από τους ψηλούς της ομάδας σας. Δύσκολα όμως γίνονται τα πράγματα στο My Career όπου ελέγχετε μόνο τον παίκτη σας και δεν μπορείτε να καθορίσετε οι ίδιοι τις αλληλοβοήθειες.

Το animation των παικτών είναι πιο αληθοφανές από ποτέ.

Παραδοσιακά ένα από τα μεγάλα ατού της σειράς NBA 2K είναι η εξαιρετική νοημοσύνη των αντιπάλων, κάτι που συναντάτε και στο NBA 2K15, κυρίως στα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας. Σίγουρα κάποιες φορές το παιχνίδι γίνεται άδικο, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που δέχεστε καλάθι ενώ είστε κρεμασμένος πάνω από τον αντίπαλο, αλλά δεν είναι ικανό να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του gameplay. Στο My Career, όπου οι κινήσεις των συμπαικτών σας ελέγχονται εξ ολοκλήρου από το παιχνίδι, υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις στη συμπεριφορά τους, ανάλογα πάντα με την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και με το πόσο παίζετε εσείς σωστά τα συστήματα του προπονητή. Στιγμές όπου ο συμπαίκτης σας επιχειρεί σκοτωμένες ενέργειες ενώ έχετε ξεμαρκαριστεί για να υποδεχτείτε την μπάλα είναι συχνές, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει και στην πραγματικότητα και δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για γκρίνιες.

Στα του online multiplayer, πολλά από τα προβλήματα που υπήρχαν αρχικά, όπως το σχεδόν unplayable My Park, αλλά και περιπτώσεις όπου χάνονταν τα νομίσματα παικτών, έχουν ελαττωθεί αισθητά, αλλά η εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι εξακολουθεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή. Σε αρκετά ματς και κυρίως στο My Park, εμφανίζονται προβλήματα με lag που κάνουν πιο αργή την απόκριση του χειριστηρίου σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην οθόνη, γεγονός που δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις σας. Επίσης προσωπικά μου έτυχε στην online εκδοχή του My Team να κερδίσω δύο φορές άλλον παίκτη στο Road to Playoffs, αλλά οι νίκες μου χάθηκαν, όπως χάθηκαν και τα νομίσματα που έπρεπε να αποκομίσω από τις εν λόγω αναμετρήσεις.

Μπορεί το NBA 2K14 να ήταν εντυπωσιακό, αλλά το ΝΒΑ 2Κ15 είναι ακόμη καλύτερο τόσο στην παρουσίαση, όσο και στα πρόσωπα και τα σώματα των παικτών. Το παιχνίδι καταφέρνει να μεταδώσει άριστα την ατμόσφαιρα των γηπέδων, με πιστές αναπαραστάσεις της παρουσίασης της γηπεδούχου ομάδας, συνεντεύξεις με αστέρες και προπονητές στην ανάπαυλα ή στο τέλος του αγώνα κλπ. Όσον αφορά τα πρόσωπα, πέρα από το γεγονός ότι μοιάζουν ακόμη περισσότερο με την πραγματικότητα, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι οι αληθοφανείς εκφράσεις τους, αλλά και η εύστοχη απεικόνιση του ιδρώτα που στάζει τόσο από τα πρόσωπα, όσο και από το υπόλοιπο σώμα των παικτών. Ιδιαίτερα καλή δουλειά έχει γίνει και στην απεικόνιση των θεατών, καθώς πλέον έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Βελτιωμένα εμφανίζονται και τα replay τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και αυτά που δείχνουν τον καλύτερο παίκτη του ματς (όταν βέβαια εμφανίζονται, καθώς λόγω ενός bug τα replay για τον καλύτερο παίκτη συχνά δεν ενεργοποιούνται και πηγαίνετε απευθείας στην οθόνη των στατιστικών).

Το Auction House κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο My Team.

Σε πολύ υψηλό επίπεδο κυμαίνεται και ο ηχητικός τομέας του NBA 2K15. Οι ιαχές των φιλάθλων, αλλά και οι διαφορετικές αντιδράσεις τους ανάλογα με το σκορ και το χρονικό σημείο του αγώνα ενισχύουν την ατμόσφαιρα, όντας απόλυτα ρεαλιστικές. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι όλες οι φωνές των αθλητών που ακούτε είτε σε συνεντεύξεις στον αγωνιστικό χώρο, είτε στα αποδυτήρια της ομάδας στο My Career, είναι οι πραγματικές φωνές. Πάντως περιμέναμε κάτι καλύτερο όσον αφορά το συγχρονισμό των χειλιών με την φωνή, αλλά και την αποφυγή κάποιων bugs (πχ η ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη στο... κενό και ακούγεται απλά η φωνή του παίκτη). Όπως πάντα, ο σχολιασμός από τους Κέβιν Χάρλαν και Στιβ Κερ είναι σεμιναριακού επιπέδου, ενώ η προσθήκη του Σακίλ Ονίλ στο σχολιασμό πριν από τον αγώνα δίνει έξτρα πόντους καυστικού χιούμορ. Τέλος, όσον αφορά την μουσική που ακούγεται στα μενού, παρατηρείται μια σχετική στροφή σε λίγο πιο ροκ ακούσματα σε σχέση με προηγούμενους τίτλους όπου η πλειοψηφία των τραγουδιών ήταν χιπ χοπ, γεγονός θετικό αφού έτσι υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία.

Παρά το γεγονός ότι η 2Κ ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο, κάθε χρόνο καταφέρνει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει το προϊόν της. Το ΝΒΑ 2Κ15, παρά τα όποια μικρά προβλήματα κυρίως στο online, αποτελεί άλλη μία απαραίτητη αγορά για τους εραστές της πορτοκαλί θεάς, με πλούσιο περιεχόμενο και απίστευτη αληθοφάνεια σε όλη τη ραχοκοκκαλιά του, που σας κάνουν να θέλετε να ασχολείστε μαζί του ξανά και ξανά.

Υπερπλήρες από πλευράς περιεχομένουΑπίστευτα ρεαλιστικά animationsΗ γνωστή ποιότητα ΝΒΑ 2Κ στο gameplayΜεγάλες βελτιώσεις στο My CareerΠρόσωπα και εκφράσεις που αγγίζουν την πραγματικότηταΠλούσια παρουσίασηΡεαλιστικά ηχητικά εφέ και πραγματικές φωνές παικτώνΚάποια προβλήματα στο onlineΠροχειροδουλειά στις ευρωπαϊκές ομάδεςΜεγάλοι χρόνοι φόρτωσηςMicrotranscactions σε όλα τα modesΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.0

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PS4 (review), Xbox One, PS3, Xbox 360, PCΑΝΑΠΤΥΞΗ:Visual ConceptsΕΚΔΟΣΗ:2KΔΙΑΘΕΣΗ:CD MediaΕΙΔΟΣ:ΜπάσκετΠΑΙΚΤΕΣ:Single-player, multiplayerΕΠΙΣΗΜΟ SITE:https://www.2k.com/games/nba-2k15HM. ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ:10/10/2014PEGI:3

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
nba, nba, εν λόγω, χιπ χοπ, xbox one, xbox 360, success, video, games, online, νέα, νβα, συμμετοχή, league, team, heroes, crew, dlc, σταρ, camera, alter, jump, shoot, ultimate, fifa, μηδεν, road, house, replay, rec, stage, player, drive, animation, lag, bug, πηγαίνετε, ροκ, χοπ, ps4, xbox, ps3, site, https, τελη κυκλοφοριας, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, εξτρα, ξανα, αθλητικα, αλτερ, γηπεδα, δουλεια, μουσικη, μπασκετ, νβα, ονειρο, παιχνιδια, σταρ, τα νεα, τηλεφωνο, τυχη, φυσικη, dlc, games, heroes, ps3, ultimate, xbox 360, αγορα, αγωνες, αδυναμια, απλα, ασυλο, ατμοσφαιρα, πηγαίνετε, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γηπεδο, δυναμη, δυνατοτητα, δυστυχως, δικη, δομη, εφε, ευκολα, υπαρχει, εκφρασεις, εν λόγω, εμφάνιση, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ιδια, υπηρχαν, η φωνη, ηχητικα, θετικο, θυμιζει, εικονα, εκδοσεις, λειτουργια, λεπτομερειες, ματι, μηδεν, μπορειτε, ρεπορτερ, νικη, νοημοσυνη, ομαδα, παντα, οθονη, οντας, ουσιαστικα, παρουσιαση, ποιοτητα, προβληματα, ροκ, ρολο, σεζον, σειρες, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, συμμετοχή, σκηνες, σωμα, τατουαζ, τομη, φυσικα, φωνη, φορα, χιπ χοπ, χιουμορ, χοπ, χρυση, χρυση τομη, ωρες, animation, bug, crew, drive, εμφανισεις, road, επεισοδια, fifa, γινετε, house, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, camera, κειμενα, κλειστο, κομματι, lag, league, ομαδες, παιχνιδι, player, rec, replay, shoot, site, single, stage, success, σωματα, team, online, jump, χερια
Τυχαία Θέματα