Marvel’s Spider-Man 2 review

Τα παιχνίδια Spider-Man της Insomniac και της Sony αποτελούν λόγο αγοράς PlayStation και όχι άδικα. Η σειρά Spider-Man έθεσε νέα δεδομένα στο χώρο των παιχνιδιών με υπερήρωες, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη σειρά Batman Arkham. Το Spider-Man 2 εκ των πραγμάτων έχει δύσκολη αποστολή, καθώς όχι μόνο καλείται να επαναλάβει την επιτυχία των προκατόχων

του, αλλά και να ξεχωρίσει εκμεταλλευόμενο την δύναμη του PS5. Ευτυχώς για όλους μας που το περιμέναμε χρόνια, τα καταφέρνει πανηγυρικά.

Η ιστορία ξεκινάει μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, εμπεριέχοντας πλέον και τον δεύτερο Spider-Man, Miles Morales. Η ιδιαίτερη φιλία και η σύνδεση του Peter και του Miles, η οποία ενδυναμώνεται από την όμοια φύση της υπερδύναμής τους, αποτυπώνεται με ένα χαρούμενο, γλυκό τρόπο, εκμεταλλευόμενη βέβαια και το νεαρό της ηλικίας τους. Σημαντικό βάρος δίνεται στην ανθρώπινη πλευρά των δύο πρωταγωνιστών, μέσα από ένα ωραίο ξεδίπλωμα της καθημερινότητάς τους. Μια υπενθύμιση ότι πάνω απ' όλα είναι απλά δύο νεαρά παιδιά με κοινωνική ζωή, όνειρα και φιλοδοξίες και κάπου εκεί ανάμεσα πρέπει να χωρέσουν την μυστική, ηρωική τους πλευρά, που τους δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Οι δύο ξεχωριστές ιστορίες των πρωταγωνιστών αλληλοσυνδέονται με μαεστρία και συμπληρώνονται όπου χρειάζεται με ένα συμβουλευτικό τρόπο που ενισχύει την ιδιαίτερη ένωση τους και ταυτόχρονα σας δένει περισσότερο με τους ήρωες και τις ανησυχίες τους. Πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό και ελπιδοφόρο ταξίδι στο οποίο δεν λείπουν οι εκπλήξεις, τα νέα πρόσωπα και τα ευτράπελα. Πολλοί παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν, είτε σαν σύμμαχοι, είτε σαν εχθροί, αλλαγμένοι και οι ίδιοι με τον χρόνο, καθώς έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και τίποτα δεν είναι όπως πριν. Υπάρχει επίσης το κλασικό χιούμορ που διακατέχει τους ήρωες, με καυστικές ατάκες και ειρωνικά σχόλια προς τους αντιπάλους να δίνουν και να παίρνουν, διατηρώντας μια ιδανική ισορροπία ανάλαφρου κλίματος και ξέφρενης δράσης.

Όμως κάθε καλή ιστορία χρειάζεται τον κακό της και το παιχνίδι έχει όχι έναν, αλλά αρκετούς, όπως ο Kraven the Hunter, ο Lizard και βέβαια ο «αιώνιος αντίπαλος» του Spider-Man, Venom. Όπως κάνει με τους δύο πρωταγωνιστές, έτσι και με τους βασικούς κακούς το παιχνίδι θέλει να παίξει με τα συναισθήματά σας και να «διδάξει» με κάποιο τρόπο, σαν ένα είδος θρησκευτικής παραβολής, ότι τίποτα στην ζωή δεν είναι απλά μαύρο και άσπρο και πως η ζωή είναι πολύπλοκη. Εμβαθύνει με επιτυχία και χτίζει κάθε τέτοιο χαρακτήρα με πλούσιο υπόβαθρο και υπόσταση για να σταθεί με ρεαλισμό στην κεντρική ιστορία και να την συμπληρώσει ιδανικά. Ακόμα και οι πιο άσπονδοι εχθροί του Spider-Man, οι οποίοι σας απασχολούν και τον περισσότερο χρόνο με τη σκληρότητά τους, σε κάποιες στιγμές παρουσιάζουν μια ανθρώπινη πλευρά θαμμένη κάτω από δεκάδες βιώματα, που αναλύονται έξυπνα, είτε με την μορφή στοιχείων που βρίσκετε, είτε με ηχητικά ντοκουμέντα. Γενικώς, το παιχνίδι συνθέτει ένα δαιδαλώδες οργανόγραμμα χαρακτήρων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

Ξεκινώντας την περιπέτειά σας και αφού επιλέξετε επίπεδο δυσκολίας, διαπιστώνετε γρήγορα ότι ο κόσμος του παιχνιδιού είναι σχεδόν διπλάσιος σε σύγκριση με αυτόν του πρώτου. Νέες περιοχές έχουν προστεθεί στη Νέα Υόρκη και είναι εξαρχής ανοιχτές και έτοιμες να τις εξερευνήσετε. Η αίσθηση απόλυτης ελευθερίας, η καθαρότητα και η ζωντάνια του κόσμου, σε συνδυασμό με τα γνωστά ακροβατικά κόλπα που κάνετε με τους ιστούς σας, μετατρέπουν την περιήγηση σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ίσως την καλύτερη που έχουμε δει σε παιχνίδι. Υπάρχουν και νέες προσθήκες που σας βοηθούν περαιτέρω να διασχίζετε πιο γρήγορα τον κόσμο, καθώς η αγαπημένη μας αράχνη πλέον έχει «φτερά». Ανοίγοντας τα φτερά σας αποκτάτε αυτομάτως μεγαλύτερη ταχύτητα και μπορείτε να πετάτε για περιορισμένο διάστημα ελεύθερα στην πόλη. Υπάρχει ένα πολύ έξυπνα σχεδιασμένο και αόρατο εναέριο κύκλωμα, με το οποίο είναι συνδεδεμένος ολόκληρος ο κόσμος του παιχνιδιού. Μπαίνοντας σε αυτό αποκτάτε αυτομάτως τεράστια ταχύτητα, καλύπτοντας γοργά και ανώδυνα μεγάλες αποστάσεις. Αν βιάζεστε βέβαια υπάρχει πάντα επιλογή fast-travel σε κάθε περιοχή, αφού όμως την ξεκλειδώσετε ολοκληρώνοντας αποστολές και βρίσκοντας μυστικά. Ο χάρτης επίσης είναι από τους καλύτερους που έχουμε δει, κατανοητός και επεξηγηματικός όσο χρειάζεται. Ειδικά σύμβολα αποστολών και σημεία ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμα, είτε από την αρχή, είτε ξεκλειδώνονται με την εξερεύνηση και είναι άμεσα ορατά στο mini-map. Κάθε αποστολή απεικονίζεται με το δικό της μοναδικό σύμβολο και χρωματισμό, ενώ η τμηματική διαίρεση των περιοχών, με λιτά και κατανοητά στατιστικά ολοκλήρωσης κάθε μίας, κάνει την ζωή σας πιο εύκολη όσο αφορά την πλήρη «εκκαθάριση» του χάρτη.

Οι Peter και Miles μοιράζονται από κοινού τις αραχνοδυνάμεις τους αλλά έχουν και μοναδικές ικανότητες που τους κάνουν τόσο ξεχωριστούς. Ένα πλήθος ειδικών ικανοτήτων, gadgets και δεξιοτήτων είναι διαθέσιμα για τον κάθε ήρωα, τα οποία ξεκλειδώνετε σταδιακά, όσο ολοκληρώνετε αποστολές και ανεβαίνετε επίπεδο. Το δέντρο ικανοτήτων χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: μία αποκλειστική κατηγορία ικανοτήτων για κάθε ήρωα που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ειδικού χαρίσματος του καθενός και μια συνδυαστική κατηγορία που περιέχει δυνάμεις που μοιράζονται από κοινού οι δύο ήρωες. Σε διάφορα σημεία του skill tree επιλέγετε τις ικανότητες που προτιμάτε. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να εξοπλιστείτε με έως τέσσερις ειδικές δεξιότητες και να τις χρησιμοποιείτε συνδυαστικά κατά το δοκούν. Οι φυσικές ικανότητες κάθε ήρωα πλαισιώνονται από την τεχνολογία με την μορφή ειδικών gadgets, όπως μικρά laser-bots, βόμβες διαχείρισης πλήθους κτλ. Η απολαυστική συνδυαστική τους ισχύ και το αρμονικό τους αποτέλεσμα σας αφήνουν πλήρως ικανοποιημένο, βάζοντάς σας για τα καλά μέσα στο ρόλο του υπερήρωα.

Μιλώντας για στολές, το παιχνίδι περιλαμβάνει τεράστια γκάμα για κάθε ήρωα. Για την ακρίβεια είναι τόσες πολλές που, πριν προλάβετε να χαρείτε μία πανέμορφη στολή που σας αρέσει, αμέσως ξεκλειδώνετε μια άλλη, ακόμα καλύτερη. Υπάρχουν πολλές θεματικές στολές που σχετίζονται με το multiverse και γενικότερα με το παρελθόν και το παρόν των πρωταγωνιστών, ενώ την παράσταση κλέβουν οι στολές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε άλλους δημοφιλείς ήρωες της Marvel. Σαν να μην έφτανε η τεράστια ποικιλία, στις περισσότερες στολές υπάρχει και επιλογή να ξεκλειδώσετε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. Πέρα όμως από το σεργιάνισμα στις ταράτσες των κτιρίων με το κομψότερο ντύσιμο, οι στολές χρησιμεύουν και ουσιαστικά. Υπάρχουν τεχνολογικές ικανότητες στη στολή σας, οι οποίες ξεκλειδώνονται με την ολοκλήρωση αποστολών και σας δίνουν πολύτιμα παθητικά πλεονεκτήματα όπως πχ αύξηση ζημιάς ή υγείας και περισσότερη ταχύτητα στην αιώρηση.

Την αποτελεσματικότητα όλων των παραπάνω έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στις δεκάδες μάχες του παιχνιδιού. Η τεράστια Νέα Υόρκη είναι το ιδανικό πεδίο εκμετάλλευσης και επίδειξης της ισχύος σας, ενώ τα περιβάλλοντα είναι στημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβουν πάντα ένα σημαντικό βοήθημα που μπορεί να σας δώσει το πάνω χέρι και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η ικανοποίηση που νιώθετε δοκιμάζοντας τους συνδυασμούς επιθέσεων και κινήσεων των ηρώων δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Η ταχύτητα και τα αντανακλαστικά που απαιτούνται σε κάθε μάχη, το γαργάλημα των υπεραισθήσεων σας πριν από κάθε χτύπημα και ο θανατηφόρος συνδυασμός ικανοτήτων και gadgets που εξαπολύετε ενάντια στους εχθρούς, είναι ότι πιο κοντινό μπορείτε να νιώσετε για να μπείτε στο «πετσί» του ήρωα με υπερδυνάμεις. Κάθε μάχη έχει και διαφορετικές απαιτήσεις και μια προσεκτική προσέγγιση μπορεί να προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα όπως πχ επιθέσεις από τον αέρα ή επιμονή σε ένα τέλειο μπλοκάρισμα που αφήνει ανοικτούς για αντεπίθεση τους μεγάλους δυνατούς εχθρούς. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η stealth στρατηγική, που σας γλιτώνει από δύσκολες μάχες και καταστάσεις, καθώς ξεκάνετε τους εχθρούς ινκόγκνιτο και από ψηλά. Η αλήθεια είναι ότι η νοημοσύνη των εχθρών δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και τα «συγχωροχάρτια» που προσφέρει το παιχνίδι αρκετά, αλλά τα κύματα εχθρών είναι τόσα πολλά και συνεχή που είστε συνεχώς απασχολημένος και σε εγρήγορση.

Οι εχθροί που αντιμετωπίζετε ποικίλλουν και περιλαμβάνουν κόσμο από διάφορες παλιές γνώριμες φατρίες αλλά και νέες προκλήσεις. Σχεδιαστικά ξεχωρίζουν με χρωματισμούς και ειδικότητες ανάλογα με την παράταξη που αντιπροσωπεύουν, κουβαλώντας ελαφρύ και βαρύ οπλισμό, ενώ έρχονται και σε διάφορα μεγέθη. Κάθε τύπος εχθρού απαιτεί συγκεκριμένη αντιμετώπιση ανάλογα με τη συμπεριφορά του στη μάχη, ενώ δεν λείπουν και κάποιες εκπλήξεις που βάζουν σε δοκιμασία τις ικανότητές σας. Μια μεγάλη γκάμα διάσημων αντιπάλων του Spider-Man παρελαύνει στην οθόνη σας, ενώ οι αναμετρήσεις μαζί τους είναι το λιγότερο επικές. Οι περισσότερες αναμετρήσεις με τους μεγάλους κακούς είναι κινηματογραφικού επιπέδου και δεν περιορίζονται σε μια σταθερή πίστα, άλλα παίζουν με το περιβάλλον και το χώρο μετατοπίζοντας την δράση σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Και όλα αυτά εν μέσω απόλυτου χάους και καταστροφής. Κάθε μεγάλο boss έχει πολλές μπάρες ενέργειας μέχρι να το νικήσετε, ενώ δεν λείπουν και καταστάσεις όπως να υπάρχουν στο πεδίο της μάχης αθώα θύματα σαν δόλωμα σωτηρίας για αντιπερισπασμό. Κάποιοι εχθροί αργούν χαρακτηριστικά να κάνουν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι, αλλά όταν «μπαίνουν στο χορό» είναι σαρωτικοί και κλέβουν την παράσταση.

Η κεντρική ιστορία με τις αποστολές της είναι κλίμακας χολιγουντιανού επιπέδου και διδάσκει συνοχή και κλιμάκωση, προκαλώντας ένα κυκεώνα συναισθημάτων. Κάθε μέρος της παρουσιάζει ξεχωριστές πτυχές των πρωταγωνιστών και σας βάζει να εναλλάσσεστε μεταξύ των δύο για να προχωρήσετε την υπόθεση. Υπάρχει επίσης πληθώρα από δευτερεύουσες αποστολές και άλλες δραστηριότητες, που ξεκλειδώνονται σταδιακά και παρατείνουν την ενασχόληση με το παιχνίδι. Οι πιο απλές από αυτές είναι οι τυχαίες μάχες που συναντάτε σε διάφορα σημεία της πόλης και σας προσφέρουν πόντους εμπειρίας. Οι περισσότερο σύνθετες και καλογραμμένες έχουν την δική τους ροή και ακολουθούν σκιερά την κεντρική ιστορία, συμπληρώνοντας τα κενά με μαεστρία, ενώ συστήνουν νέους χαρακτήρες που εμφανίζονται και «χτίζονται» και για να απασχολήσουν τους ήρωες στο άμεσο μέλλον ή ίσως σε κάποιο expansion. Υπάρχουν και αποστολές που επικεντρώνονται στα « ανθρώπινα» alter ego των πρωταγωνιστών και είναι αρκετά διασκεδαστικές και ανάλαφρες, όπως πχ να κάνετε ποδήλατο αποφεύγοντας εμπόδια, να ζωγραφίσετε γκράφιτι κτλ. Αυτές περιλαμβάνουν και πολλά ενδιαφέροντα easter eggs όπως πχ αναφορές στο πρώτο εμβληματικό εξώφυλλο του κόμικ Spider-Man ή μια «κλεφτή ματιά» στο multiverse. Τέλος, υπάρχουν και αρκετοί γρίφοι, οι οποίοι είναι σχετικά απλοί και κατανοητοί, ενώ σε μερικούς από αυτούς εφαρμόζεται με έξυπνο τρόπο η τεχνολογία του DualSense.

Αν θα μπορούσαμε να προσάψουμε κάτι αρνητικό στο παιχνίδι είναι ίσως ότι όσο και να προσπαθεί να αφήσει πίσω μηχανισμούς του πρώτου τίτλου και να εισάγει νέα πράγματα διαφοροποιώντας το gameplay, είναι πρακτικά αδύνατο να μην επαναλαμβάνεται. Η πόλη είναι η ίδια, οι τυχαίες μάχες στην πόλη παρόμοιες και πολλές δευτερεύουσες αποστολές είναι επιμελώς καμουφλαρισμένες για να πλασαριστούν σαν κάτι καινούριο ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Λόγω όμως της φύσης του παιχνιδιού και της απέραντης διασκέδασης που προσφέρει χωρίς να προσπαθεί να σας ξεγελάσει με προχειρότητες, απενοχοποιείται εύκολα από την κατηγορία ότι καταντάει επαναλαμβανόμενο. Ναι, το παιχνίδι διαδραματίζεται σε γνώριμη πόλη και χάρτη, όμως με διαφορετικές απαιτήσεις και νέες εμπειρίες που εξελίσσουν τη σειρά και την ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο ποιότητας, καθιστώντας το πραγματικό sequel.

Τα γραφικά, όπως είναι αναμενόμενο για καθαρόαιμο παιχνίδι PS5, «βγάζουν μάτια» με την καθαρότητα και την λεπτομέρειά τους. Το ray tracing δίνει το παρών μάλιστα σε πολλαπλά modes γραφικών. Η πόλη είναι ολοζώντανη με πλήθος κόσμου στους δρόμους αλλά και μέσα στα κτίρια να ζει την δική του καθημερινότητα. Όταν ίπταστε στους αιθέρες η γυαλάδα των κτιρίων και η καθαρότητα του ουρανού είναι κάτι το μοναδικό. Πολλές φορές πιάνετε τον εαυτό σας να ατενίζει τις καιρικές αλλαγές, την απεραντοσύνη και το βάθος του ορίζοντα ή να θαυμάζει το ηλιοβασίλεμα και το πώς αυτό αντανακλάται πάνω στο νερό. Οι στολές των ηρώων είναι καλοσχεδιασμένες, ενώ οι χαρακτήρες έχουν τόσο αληθοφανείς εκφράσεις και απεικόνιση συναισθημάτων που φαίνονται σαν πραγματικοί άνθρωποι. Μια μικρή ένσταση εδώ αφορά το μοντέλο της Mary Jane το οποίο φαντάζει περίεργο σε αρκετές κινηματογραφικές σκηνές, αν και στην τελική αυτό είναι υποκειμενικό θέμα γούστου. Οι μεγάλοι εχθροί του Spider-Man επίσης εντυπωσιάζουν οπτικά, όπως ο Lizard με το σαυροειδές δέρμα του και ο Venom με την επιβλητική, φρικιαστική του εμφάνιση. Στοιχεία όπως εκρήξεις, πυρά και δεκάδες ιστοί που αφήνετε αποτυπώνονται πολύ ρεαλιστικά, μετατρέποντας το περιβάλλον γύρω σας σε κανονικό πεδίο μάχης.

Το γνωστό μουσικό θέμα του Spider-Man επιστρέφει δριμύτερο και έρχεται σε διάφορες παραλλαγές. Άλλες φορές πιο σκοτεινό και μελαγχολικό, άλλες φόρες επικό, συνοδεύει ιδανικά το συναισθηματικό ταξίδι του ήρωα από την αρχή μέχρι το τέλος της ιστορίας και είναι πραγματικά απόλαυση να το ακούτε. Τα υπόλοιπα μουσικά κομμάτια είναι επίσης καλοδουλεμένα και ποικίλλουν, από ανάλαφρα ακούσματα όσο αιωρείστε στην πόλη κυνηγώντας το έγκλημα, μέχρι και αγωνιώδους έντασης όταν πολεμάτε ένα μεγάλο εχθρό. Ο ιδιαίτερος ήχος του ιστού που φεύγει από τα χέρια σας, οι πυροβολισμοί και οι εκρήξεις, ακόμα και οι χαρακτηριστικοί ήχοι της καθημερινότητας σε μια πολυπληθή πόλη, κάνουν άψογα τη δουλειά τους και ανεβάζουν τον ρεαλισμό του παιχνιδιού κατακόρυφα. Όλες οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι άψογες, με τον Jim Pirri ως Kraven να κλέβει την παράσταση με την απάνθρωπη στωικότητα και βαρβαρότητα που δίνει στον χαρακτήρα.

Σε μια εποχή όπου η τρέχουσα γενιά κονσολών αμφισβητείται ως προς το τί παραπάνω προσφέρει, το Marvel’s Spider-Man 2 είναι πραγματικά αυτό το κάτι παραπάνω. Το παιχνίδι ξεχειλίζει από ποιότητα σε κάθε του τομέα και προσφέρει αγνή, εθιστική διασκέδαση. Ταυτόχρονα, διδάσκει και περνάει μηνύματα για τη συγχώρεση, τη φιλία και τις ανθρώπινες αρετές, τιμώντας με τον πιο όμορφο τρόπο την πεμπτουσία του Ανθρώπου-Αράχνη. Αν είστε φαν του ήρωα, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου ή γενικώς αν έχετε PS5, το Marvel’s Spider-Man 2 είναι απαραίτητη αγορά.

Ιστορία χολιγουντιανού επιπέδουΑπίστευτη αίσθηση κίνησης και αιώρησης στην πόληΙκανότητες που σε βάζουν στο πετσί του ήρωαΕπικά boss fights με πολλαπλές φάσειςΔεκάδες αποστολέςEύχρηστος χάρτηςΠολλές πανέμορφες στολές με δυνάμειςΕκπληκτικά γραφικάΚορυφαίος ήχοςΩραία easter eggsΚάποιες λειτουργίες αναπόφευκτα τις έχουμε ξαναδεί στον πρώτο τίτλοΑπλοϊκή νοημοσύνη μικρών εχθρώνΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 9.5

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ:PS5ΑΝΑΠΤΥΞΗ:InsomniacΕΚΔΟΣΗ:SonyΔΙΑΘΕΣΗ:Sony Hellas

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
spider, sony, playstation, νέα, batman, hunter, venom, gadgets, tree, ισχύ, marvel, ινκόγκνιτο, δραση, boss, εμφάνιση, alter, ego, easter, sequel, ray, κινηση στους δρομους, στημενα, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, ποδηλατο, γριφοι, δουλεια, ηχος, θαλασσα, θεμα, ονειρα, παιχνιδια, τα νεα, φιλια, boss, ego, hunter, map, sony, αγορα, αυξηση, απλα, αραχνη, ασυλο, βομβες, γκραφιτι, γεγονοτα, δευτερο, δερμα, δεντρο, διαστημα, δυναμη, δικη, δωσει, δολωμα, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκφρασεις, ενδιαφεροντα, ενσταση, εμφάνιση, εποχη, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, εχθροι, τεχνολογια, εξυπνο, ζωη, ιδια, ειδος, υποθεση, ηρωες, ηχητικα, ηχοι, ινκόγκνιτο, ισορροπια, κυματα, κτιρια, λογια, λογο, μαυρο, μηνυματα, μορφη, μπορειτε, μυστικα, νεα υορκη, νερο, νοημοσυνη, ντυσιμο, μπλοκαρισμα, παντα, οθονη, οπτικα, οργανογραμμα, ουσιαστικα, παιδια, πεδιο, πεμπτουσια, περιβαλλον, ποιοτητα, ροη, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, σειρα, συμβολα, σκηνες, σχολια, τυπος, ισχύ, φαινονται, φυση, φτερα, χερι, χιουμορ, αδυνατο, ασπρο, batman, sequel, easter, εξυπνα, ενωση, gadgets, γλυκο, ιδανικο, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ηλιοβασιλεμα, laser, marvel, mini, travel, παιχνιδι, ray, ταξιδι, tree, υγειας, venom, βιωματα, ωραιο, χερια
Τυχαία Θέματα