Gamescom: Αποθέωση του gaming από τη Sony

Τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει τί θα πει καλή press conference, αλλά ευτυχώς μας το θύμισε η Sony στη φετινή Gamescom. Με μία ιδιαίτερα πλούσια παρουσίαση, πολύ πιο ενδιαφέρουσα από της Ε3, η Sony απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στην ποσότητα και ποικιλία εμπειριών που προσφέρει, κάνοντας μάλιστα τις απούσες από την έκθεση Microsoft

και Nintendo να φαίνονται ακόμα κατώτερες των περιστάσεων. Έχουμε βάσιμους λόγους να αισιοδοξούμε για το PS Vita, ενώ το PS3 σε καμμία περίπτωση δεν θυμίζει… απερχόμενη κονσόλα. Δείτε συνοπτικά τί ανακοίνωσε/έδειξε η Sony στη Gamescom και πείτε μας γνώμη!

LittleBigPlanet Vita, θα κυκλοφορήσει και σε πακέτο με το φορητόPlayStation All-Stars Battle RoyaleRatchet & Clack: QForce και στο PS Vita

- Cross-buy: Τσιμπάτε κάποιο παιχνίδι που βγαίνει σε PS3 και PS Vita και κατεβάζετε δωρεάν την άλλη έκδοση. Τα πρώτα παιχνίδια που το υποστηρίζουν είναι τα PlayStation All Stars Battle Royale, Ratchet & Clack: QForce και Sly Cooper: Thieves in Time.

- Assassin’s Creed 3: Liberation για PS Vita

- Call of Duty: Black Ops: Declassified για PS Vita, με 4v4 wifi multiplayer. Θα βγει και σε πακέτο με το φορητό.

- PSone Classics στο Vita από 28 Αυγούστου. Πρώτα παιχνίδια Final Fantasy VII, Metal Gear Solid και Resident Evil 2.

- Tearaway από την Media Molecule για το PS Vita

- Killzone Mercenary για PS Vita

- PlayStation Mobile games για κινητά κλπ. Πρώτα παιχνίδι Super Crate Box, Aqua Kitty, Samurai Beatdown, Passing Time, BeatSlider και Flick Hockey.

- Assassin’s Creed 3 στο PS3 με αποκλειστικό περιεχόμενο

- Σειρά φθηνών παιχνιδιών PS3 Essentials με τιμή €19,99. Πρώτοι τίτλοι Uncharted, Infamous, LittleBigPlanet.

- LittleBigPlanet 2 Cross-controller DLC που σας επιτρέπει να παίζετε το παιχνίδι στο PS3 με χειριστήριο το PS Vita.

- PlayStation Plus καθοδόν στο PS Vita. Ο χώρος για αποθήκευση cloud saves αυξάνεται σε 1GB. Red Dead Redemption το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου.

- Νέες εμπειρίες για το Wonderbook: Diggs Nightcrawler, Walking with Dinosaurs από το BBC, και The Muppets και Toy Story από τη Disney.

- FIFA 13 με PlayStation Move

- Until Dawn για PS3/Move

- Rain για PSN

- Puppeteer για PS3

- Νέο trailer Τhe Last of Us

Ολόκληρη η παρουσίαση της Sony στη Gamescom:

Keywords
Τυχαία Θέματα