Fable Heroes Review

Σας άρεσε η τελευταία επίσκεψη στην Albion; Θα θέλατε να εισάγετε το παιδάκι σας στον μαγικό κόσμο του Fable χωρίς τον φόβο να ανακαλύψει τι είναι η σεξουαλική σχέση πριν την ώρα του; Το Fable Heroes σας κάνει έναν δυστυχέστερο gamer και έναν ευτυχέστερο γονέα.

Πρόκειται για ένα απλό -μέχρι αηδίας- brawler το οποίο λαμβάνει χώρα στα διάφορα μέρη της Albion με ήρωες-κούκλες που θυμίζουν αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

Ανάλογα τον χαρακτήρα έχετε και μάχη σώμα-με-σώμα ή από απόσταση, ενώ ο κάθε χαρακτήρας έχει μια ειδική κίνηση που προκαλεί ζημιά σε πολλαπλούς εχθρούς, με κόστος μια καρδούλα από αυτές που κατέχετε. Μόλις χάσετε τις καρδιές σας, ο χαρακτήρας σας πεθαίνει και επιστρέφει σαν φάντασμα. Μπορεί να παίζει κανονικά, δηλαδή να βαράει αλύπητα τους εχθρούς και να ανοίγει σεντούκια, αλλά δεν μπορεί να μαζέψει το μετρητό που αφήνουν πίσω οι οχτροί. Πράγμα που μας εισάγει στο κυρίως πιάτο του τίτλου: το μάζεμα των νομισμάτων.

Το χρήμα είναι τα πάντα στο Fable Heroes. Νικώντας εχθρούς στη σειρά μαζεύετε multipliers που πολλαπλασιάζουν τα έσοδά σας από τις μάχες. Το χρήμα πραγματικά ρέει άφθονο και πρόκειται για ένα τρελό πανηγύρι απληστίας, αφού οι συμπαίκτες σας, μόλις σκοτωθείτε, μπορούν να μην σας αφήνουν να αναστηθείτε σουφρώνοντας μέσα από τα χέρια σας τις πολυπόθητες καρδιές και αφήνοντάς σας νεκρούς ΚΑΙ φτωχούς, παρόλο που συμμετέχετε ως φαντάσματα. Τα χρήματα τα ξοδεύετε σε ένα επιτραπέζιο, στο οποίο ρίχνετε ζάρι και αναλόγως σε ποιο τετράγωνο πέφτετε, έχετε επιλογές είτε να αγοράσετε νέους χαρακτήρες, είτε να αναβαθμίσετε τις ικανότητες του χαρακτήρα σας. Το επιτραπέζιο αυτό, πέρα από τα αμιγώς οπτικά καλούδια και τους χαρακτήρες, προσφέρει αναβαθμίσεις που είναι απλά δυνατότερα χτυπήματα και μεγαλύτερη ακτίνα δράσης για τις ειδικές κινήσεις. Δεν αποκτάτε καμμία καινούρια κίνηση, οπότε παρόλο που μπορεί να κάνετε περισσότερη ζημιά ή να μαζεύετε περισσότερα λεφτά, το παιχνίδι τελειώνει έτσι όπως αρχίζει. Μηδαμινή διαφορά.

Mε την κατάλληλη ομάδα το χρήμα πέφτει βροχή.

Για να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον, οι δημιουργοί προσέθεσαν σεντούκια με απλά power-ups όπως η μεγέθυνση του χαρακτήρα για μικρό χρονικό διάστημα. Μέσω τον σεντουκιών γίνεται νύξη και στις επιλογές καλού/κακού, αφού σε κάποια σημεία στις πίστες θα βρείτε τα σεντούκια με την κατάλληλη σήμανση. Συνήθως το καλό εμφανίζει ένα συννεφάκι πάνω από κάποιον τυχερό παίκτη που τον λούζει με χρήμα, ενώ το κακό συνήθως έχει ως αποτέλεσμα κάτι αρνητικό όπως το να χάσουν όλοι από μια καρδιά. Στο τέλος κάθε πίστας έχετε την επιλογή να αντιμετωπίσετε το boss (από το οποίο σπάνια χάνετε γιατί και τα φαντάσματα μπορούν να το χτυπήσουν) ή κάποιο mini-game που θυμίζει λίγο Mario Party με κοτόπουλα που εκρήγνυνται ή last man standing αρένες. Σε δύο ώρες και με καλή παρέα (τοπικά ή online) θα ολοκληρώσετε το παιχνίδι και θα μπορείτε να απολαύσετε και την Dark Albion, ή αν το θελήσετε, να μαζέψετε όλα τα upgrades από το επιτραπέζιο, καθώς και να

Keywords
Τυχαία Θέματα