Burnout Crash Review

Πόσοι από εσάς παίζατε με αμαξάκια όταν ήσασταν μικροί; Φαντάζομαι ΟΛΟΙ. Το Burnout Crash είναι κάτι τέτοιο. Τεράστιες καραμπόλες, μεγάλες δόσεις χιούμορ, εκρήξεις και καταστροφή, σε ένα παιχνίδι που δεν είναι σαν τα προηγούμενα Burnout, αλλά μπορεί να σας προσφέρει απλή και μπόλικη διασκέδαση.

Ο σκοπός σας στο κύριο mode του παιχνιδιού (Road Trip) είναι να πηγαίνετε

από διασταύρωση σε διασταύρωση και να προκαλείτε γιγάντιες καραμπόλες. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελέγχετε το αμάξια σας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πέσετε στο πρώτο διερχόμενο όχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινάει ο πανικός, με απώτερο σκοπό να προκαλέσετε όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή μπορείτε. Μόλις σταματήσει να κινείται το όχημά σας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προκαλέσετε μια έκρηξη όποτε γεμίσει ο ανάλογος μετρητής, και να ελέγξετε ξανά την πορεία του στον αέρα ώστε να προσγειωθεί στο κατάλληλο σημείο.

Φάινεται απλό, όμως το παιχνίδι θέλει αρκετή στρατηγική για να φτάσετε στον ύψιστο βαθμό καταστροφής και να κάνετε καλύτερα high scores. Τα chains, το σπάσιμο κοντινών κτιρίων ή αντικειμένων που βρίσκονται κοντά στη διασταύρωση, επιφέρουν παραπανίσιους πόντους. Όσο μαζεύετε πόντους ανεβαίνει και ένας άλλος μετρητής, που μόλις φτάσει στο απόγειό του εμφανίζονται ειδικά αμάξια ή ειδικά power-ups. Για παράδειγμα η μπουλντόζα (που κάνει την εμφάνισή της υπό τους ήχους του “Push It”) είναι δύσκολο να την σταματήσετε και αν το καταφέρετε έχετε περισσότερους πόντους. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο μαγνήτης, που τραβάει τα αμάξια επάνω σας δημιουργώντας μεν τεράστια chains αλλά καθαρίζοντας τον δρόμο που με τόσο κόπο κλείσατε με κατεστραμμένα αμάξια. Στο τέλος κάθε πίστας-σταυροδρομιού εμφανίζεται μια τεράστια φυσική καταστροφή. Ένα Τσουνάμι ή ένας ανεμοστρόβιλος εξαφανίζει τα υπόλοιπα αμάξια κι έτσι ξεκινάτε για το επόμενο σταυροδρόμι που πρέπει να κάνετε γης μαδιάμ.

Α μια έκρηξη στο Burnout Crash... τι πρωτότυπο!

Το σκορ σας υπολογίζεται σε ζεστά δολαριάκια. Το στιλ σας, τα chains και οτιδήποτε κάνετε σας αποφέρει ζεστό και αφορολόγητο χρήμα. Ταυτόχρονα σας απονέμονται «αστέρια» αν καταφέρετε και φτάσετε μερικούς από τους στόχους του παιχνιδιού , όπως το να βγάλετε συγκεκριμένο ποσό/σκορ ή να κάνετε γελοιότητες όπως το να πέσετε σε κοντινές απύθμενες τρύπες. Τα leaderboards είναι αυτονόητα και θα βρεθείτε προ εκπλήξεως από τα απίστευτα σκορ που γίνονται ανά τον κόσμο. Μάλλον κάποιοι φτιάχνονται με το crashfest παραπάνω από οτιδήποτε άλλο.

To μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το Road Trip εκνευρίζει αφάνταστα. Αν θέλετε να κάνετε υψηλό σκορ πρέπει να υπολογίσετε και το παραμικρό. Τα αυτοκίνητα που έχετε στοιβάξει με προσοχή στην μια πλευρά του δρόμου μπορούν να φύγουν από μια έκρηξη και να καθαρίσει ο δρόμος. Το ίδιο συμβαίνει με τα power-ups, που ναι μεν στοιβάζουν πόντους, αλλά καθαρίζουν τον δρόμο και μπορεί ουσιαστικά να χάσετε την μπάλα. Τα άλλα δύο modes είναι λιγότερο εκνευριστικά. Το Rush Hour σας

Keywords
Τυχαία Θέματα