Anna Review

Στην κοιλάδα του Val d’Ayas που βρίσκεται στην βόρειο Ιταλία, μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας. Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά χωριουδάκια, μονοπάτια πεζοπορίας σε αρχαία δάση, κτίσματα του αρχαίου ρωμαϊκού πολιτισμού, υπέροχες λίμνες κτλ. Μπορείτε όμως να ακούσετε και για δαιμονικές πράξεις και ενέργειες, για μάγισσες, για φωνές που ακούγονται από συγκεκριμένα σημεία της κοιλάδας, για φαντάσματα, για θαύματα και ότι άλλο αστικό μύθο μπορείτε να φανταστείτε θα τον ακούσετε εκεί. Σχετικές πληροφορίες γύρω από τους μύθους της περιοχής μπορείτε να βρείτε εδώ. Πολλοί από

τους μύθους αυτούς αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς του Anna, με κύριο τον μύθο ενός ξυλουργού που φημολογείται ότι σκότωσε την οικογένεια του και η ψυχή του ακόμα και σήμερα περιπλανιέται στον νερόμυλο όπου ζούσαν.

Στο Αnna αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός καθηγητή που ταλαιπωρείται από φρικτούς πονοκεφάλους και οράματα καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Φωνές παιδιών που τον καλούν, ψίθυροι μέσα στην νύχτα, οράματα ενός χιονισμένου βουνού, και μια κοιλάδα που σε συνδυασμό με τις ατελείωτες ώρες αϋπνίας έχουν φέρει την ψυχική του υγεία σε οριακό επίπεδο. Μια τυχαία ανακάλυψη στο υπόγειο του σπιτιού του κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Ένα μικρο χάρτινο κουτί ξεχασμένο σε μια σκοτεινή γωνιά του υπογείου του γεμάτο με φωτογραφίες και ένα σημείωμα βασανίζουν ακόμα περισσότερο το ήδη ταλαιπωρημένο του μυαλό. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα νερόμυλο που περιβάλλεται από ένα μικρο ποτάμι σε μια κοιλάδα και ένα μικρό σημείωμα που γράφει “Val d’Ayas”. Ξέρει ότι ποτέ δεν έχει επισκεφτεί αυτό το μέρος, σχεδόν ποτέ πάρα μόνο μια φορά, δεν έχει μείνει σε ορεινή περιοχή και αυτό για μια μέρα μόνο. Πώς βρέθηκαν οι φωτογραφίες στα χέρια του ; Ποιος τις τράβηξε και γιατί ; Σε αυτά τα ερωτήματα καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις παίζοντας το Anna.

Σε σχέση με άλλα adventures το παιχνίδι εξελίσσεται σε πλήρως 3D περιβάλλον δίνοντας σας την ελευθερία να εξερευνήσετε όποιο σημείο αυτού θέλετε. Η προοπτική είναι πρώτου προσώπου και η κίνηση γίνεται με τα πλήκτρα WASD. Στα διαδραστικά σημεία του παιχνιδιού κάνοντας κλικ πάνω τους έχετε τρεις επιλογές: να τα εξετάσετε, βλέποντας μια μικρή περιγραφή γι αυτά, να τα πάρετε ή και να τα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την περίσταση. Αντίθετα με ότι συνηθίζεται στα παιχνίδια τρόμου, η αρχή του Anna σας βρίσκει σε ένα πανέμορφο ηλιόλουστο περιβάλλον στην εξοχή με κρυστάλλινα νερά και καταπράσινο χορτάρι να σας περιβάλλουν. Κι όμως, υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα. Η φωνές στο κεφάλι σας δεν λένε να σταματήσουν, αντιθέτως εντείνονται σε κάθε σας κίνηση, σε κάθε σας βήμα. Ξέρετε ότι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας βασανίζουν βρίσκονται μέσα στον εγκαταλελειμμένο νερόμυλο και θα κάνετε τα πάντα για να ξετυλίξετε το κουβάρι του μυστηρίου.

Η πραγματική τοποθεσία του παιχνιδιού.

Από τους πρώτους κιόλας γρίφους έχετε την αίσθηση ότι όλα περιβάλλονται από μια ανίερη ιε

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game 2.0