The Last Guardian: Ακόμα σε ανάπτυξη

Η Sony επιμένει ότι αναπτύσσεται ακόμα! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/6/13] Το The Last Guardian είναι ένα από τα exclusives του PS3 που δεν έχουμε δει ακόμα εδώ και τόσα χρόνια. Παρόλα αυτά έχει ανακοινωθεί ότι δεν έχει σταματήσει η παραγωγή του.

Ο διευθυντής της Sony Worldwide Studios, Shushei Yoshida,

είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η ομάδα εργάζεται πολύ σκληρά και ότι οι developers έχουν ακόμη ορισμένα τεχνικά προβλήματα να επιλύσουν.Να θυμίσουμε ότι το The Last Guardian δεν εμφανίστηκε το 2012 σε κανένα μεγάλο gaming event.

Tώρα μέσα από το επίσημο site της φετινής E3 βλέπουμε ότι το The Last Guardian βρίσκεται στη λίστα με τα video games που θα παρουσιαστούν για το PS3. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να μπήκε στην λίστα κατά λάθος και μπορεί να αποσυρθεί τις ερχόμενες ώρες. Για περισσότερα νέα θα ακολουθήσει update.

[UPDATE 12/6/13] Η Ε3 2013 πέρασε στην ιστορία και δύστυχως για ακόμη μια φορά δεν μάθαμε τίποτα νεότερο για το The Last Guardian. Μάλιστα ο Jack Tretton, πρόεδρος της Sony America, δήλωσε στο περιθώριο της press conference της Sony ότι το project έχει μπει για την ώρα στον...πάγο.

Παρόλα αυτά ο Shuhei Yoshida διέψευσε για δεύτερη φορά τον Jack Tretton με δηλώσεις του στο CVG λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν επισκεφτείτε τα γραφεία της Japan Studio θα δείτε πολλούς ανθρώπους να δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε αυτό το project. O Yoshida τόνισε: "Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή που θα παρουσιάσουμε το The Last Guardian στο κοινό."

Το The Last Guardian παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην E3 του 2009, ενώ μάλιστα είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει το 2011. Εντούτοις, η ανάπτυξή του συνάντησε πολλά προβλήματα όπως την αποχώρηση αρκετών developers από το προσωπικό της Japan Studio. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε τελικά στο PS4 και όχι στο PS3.

[UPDATE: 21/8/13] Στις καθιερωμένες του δηλώσεις που πραγματοποιεί σε κάθε μεγάλη έκθεση, ο Shuhei Yoshida ανέφερε σήμερα το πρωί ότι το The Last Guardian συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Φυσικά διευκρίνισε ότι "Δεν πρόκειται να δούμε κάτι μέχρι το τέλος της χρονιάς" οπότε ίσως θα πρέπει να ξεχάσουμε προς το παρόν το Tokyo Game Show, εκτός κι αν αποφασιστεί κάποια ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής.

Εσείς πότε πιστεύετε ότι θα δούμε επιτέλους το The Last Guardian (αν θα το δούμε δηλαδή); Πείτε μας τις απόψεις σας στο forum του GameWorld. Θα μπορούσε να διεξαχθεί και γκάλοπ για τον μήνα κυκλοφορίας του, ανάλογο με τον διαγωνισμό που είχε στηθεί για το πότε θα επιστρέψει το PlayStation Network.

Keywords
Τυχαία Θέματα