Ταινία World of Warcraft το 2016

Έρχεται τελικά στις 11/5/2016! Κεντρικός πρωταγωνιστής ο Travis Fimmel. [UPDATE 4]

[Αρχική δημοσίευση: 1/2/13] Έχουμε να μάθουμε πληροφορίες για την πολυπόθητη ταινία World of Warcraft από το καλοκαίρι του 2009 όταν και είχε ανακοινωθεί συνεργασία με τον Sam Raimi και τις Blizzard/Legendary Pictures.

Απ' ότι φαίνεται, σύμφωνα με το

Hollywood Reporter, ο βρετανός Duncan Jones θα είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά τη σκηνοθεσία. Κατά το παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα Moon και Source Code. Ο Duncan, gamer και γιος του τραγουδιστή David Bowie, έγραψε ένα ανάλογο σχόλιο στο Twitter του που προδίδει έμμεσα τη σχέση του με την Blizzard.

{youtube}vlVSJ0AvZe0|400|300{/youtube}

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος, με σεναριογράφο τον Charles Leavitt (Blood Diamond) και η ταινία υπολογίζεται ότι θα βγει στις αίθουσες το 2015. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Duncan είχε δηλώσει ότι "Το World of Warcraft θα μπορούσε να γίνει εξίσου καλή ταινία, όπως άλλωστε και το παιχνίδι". Στην ίδια συνέντευξη, δεν παρέλειψε να πει ότι είναι πραγματικός gamer. "Τη μέρα δουλεύω και τα βράδια ξενυχτάω παίζοντας games" ομολόγησε και τέλος δήλωσε οπαδός της Blizzard καθώς λατρεύει όλα όσα κάνει η αμερικάνικη εταιρεία.

Το μπάτζετ της ταινίας World of Warcraft, σύμφωνα πάντα με φήμες, ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Για να δούμε αν τελικά το 2015 θα επιβεβαιωθεί, καθότι στην πράξη η πρώτη ανακοίνωση της ταινίας είχε έρθει από το 2007 κι έκτοτε έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια.

[UPDATE: 2/10/13] Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Warcraft.

Μιλώντας στο twitter profile του World of Warcraft, η Blizzard ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου... του 2015! Αν σκεφτούμε ότι οι εργασίες για την ταινία ξεκίνησαν από το 2006 προκαλεί ερωτήματα για ποιο λόγο χρειάζονται 9 χρόνια για την ολοκλήρωση της. Πάντως ένας από αυτούς τους λόγους φαίνεται να ήταν η αποχώρηση του σκηνοθέτη Sam Raimi το 2012. Εκείνος, κατηγόρησε την Blizzard ότι έκανε κακή διαχείριση. Ωστόσο, η ιστορία είχε καλό τέλος όταν ο Duncan Jones ανέλαβε τα σκήπτρα. Έτσι από τις αρχές του 2014 θα αρχίσει επιτέλους η παραγωγή της και το σενάριο της φημολογείται ότι θα είναι σχετικό με το μυθιστόρημα του Warcraft «The Last Guardian».

Περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει η Blizzard να εκπλήξει τους θεατές και ελπίζουμε να μην παρουσιαστούν και άλλα προβλήματα στο μέλλον.

[UPDATE 2: 2/10/13] Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η ομάδα των ηθοποιών της ταινίας World of Warcraft θα αποτελείται από πασίγνωστα ονόματα. Ο Colin Farrell (Scrubs) και η Paula Patton (Mission Impossible) λέγεται ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο στο οποίο αναλαμβάνουν κύριους ρόλους. Επίσης ακούστηκαν ακόμα μερικά ονόματα τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν ηθοποιούς της ταινίας όπως οι: Paul Dano (There Will Be Blood), Travis Fimmel (Vikings), Anson Mount (Hell on Wheels) και Anton Yelchin (Star Trek).

[UPDATE 3: 31/10/13] Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Massively, κεντρικός πρωταγωνιστής της ταινίας World of Warcraft θα είναι ο Travis Fimmel. O Αυστραλός ηθοποιός πρωταγωνιστεί επίσης στην σειρά Vikings του History Channel όπου και υποδύεται τον Ragnar. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει στην μεταφορά του δημοφιλούς MMORPG στις κινηματογραφικές αίθουσες.

[UPDATE 4: 28/11/13] Η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου MMORPG World of Warcraft, με τον λιτό τίτλο "Warcraft", απέκτησε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Τελικά, σύμφωνα με το Variety, θα δούμε την εν λόγω ταινία στις αίθουσες στις 11 Μαρτίου του 2016.

Η αρχική ημερομηνία ήταν η 18 Δεκεμβρίου του 2015, αλλά η νέα ταινία Star Wars του J.J. Abrams θα κάνει την εμφάνισή της την ίδια περίοδο και οι συντελεστές προφανώς δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον ανταγωνισμό.

[UPDATE 5: 5/12/13] Η Legendary Pictures και η Universal Pictures ανακοίνωσαν ένα μέρος του cast της ταινίας Warcraft. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των έξι ηθοποιών που έχουν έρθει σε συμφωνία για να παίξουν και είναι οι εξής:

Ben Foster (Six Feet Under)
Travis Fimmel (Vikings)
Paula Patton (Mission Impossible: Ghost Protocol)
Toby Kebbell (War Horse)
Rob Kazinsky (Pacific Rim)
Dominic Cooper (Captain America)

Φυσικά, οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι που θα πάρουν μέρος στην ταινία. Όπως βλέπετε δεν υπάρχουν τρανταχτά ονόματα στην λίστα, αλλά αναμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις. Όπως και να έχει, οι έξι ηθοποιοί που αποκαλύφθηκαν έχουν παίξει σε σχετικά καλές παραγωγές, οπότε ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Στον ρόλο των παραγωγών είναι οι της Blizzard Mike Morhaime και Paul Sams, ενώ στη συμπαραγωγή οι Chris Metzen, Rob Pardo και Nick Carpenter.

Keywords
Τυχαία Θέματα