Συνεχείς αποσυνδέσεις στο Skype

Καθώς και μπλοκάρισμα του GameWorld από το Hotmail.

Απ' ότι φαίνεται ορισμένες online υπηρεσίες της Microsoft δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε το τελευταίο διάστημα.

Το Skype προκαλεί συνεχείς αποσυνδέσεις τις τελευταίες 12 ώρες σε συγκεκριμένα accounts κάτι που παρατηρήσατε και εσείς μέσω Facebook.

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον client που τρέχουμε στα PC μας, ούτε με antivirus ή γενικά τους Internet Service Providers, αλλά καθαρά και μόνο βάση του username που έχετε.

Προφανώς κάποιοι servers του Skype που διατηρούν συγκεκριμένα accounts, έχουν προς το παρόν πρόβλημα, οπότε το τίμημα πληρώνει μια μικρή μερίδα χρηστών (κάτω από 50% μέχρι στιγμής).

Internet Explorer crashes
Στα Skype Forums έχει ανοιχτεί αυτό το topic όπου πολλοί χρήστες παραπονιούνται για το συγκεκριμένο σφάλμα αποσυνδέσεων από το Skype. Καθότι οι περισσότεροι PC users χρησιμοποιούμε Windows, το σφάλμα με τα disconnections του Skype έχει να κάνει με τον Internet Explorer. Στο τελευταίο Windows 7 update, θα έχετε παρατηρήσει ότι αρκετοί από εσάς δέχονται crashes στον Internet Explorer. Όσοι το παθαίνετε ίσως να δείτε και το Skype να επηρεάζεται από χθες.

Το update που ευθύνεται για αυτά τα crashes (τόσο του Internet Explorer όσο και του Skype) είναι το IE security update KB2977629 το οποίο μπορείτε να βρείτε στο Πίνακας Ελέγχου/Προγράμματα/Προγράμματα και δυνατότητες/Εγκατεστημένες ενημερώνεις, σε ένα από τα τελευταία links.

[UPDATE] Το πρόβλημα λύνεται ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία που περιγράφει η Microsoft. Μην ξεχάσετε στο τέλος να κάνετε Unlick το Skype account σας με το Microsoft account.

Μπλοκάρισμα από το Hotmail
Αξίζει να σημειωθεί ότι το GameWorld αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Hotmail, καθώς το domain GameWorld.gr έχει μπλοκαριστεί απ' την Microsoft για λόγους spam. Στο GameWorld έχουμε κάνει κάθε απόπειρα να στείλουμε email από τις σχετικές φόρμες unblock, αλλά και να επικοινωνήσουμε με την Microsoft Hellas, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Σας συμβουλεύουμε προς το παρόν, τόσο τα νέα μέλη όσο και τα ήδη υπάρχοντα, να χρησιμοποιείτε Gmail, Yahoo ή άλλες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε κανονικά email επαλήθευσης και notifications απ' το site μας. Θυμίζουμε ότι το GameWorld δεν στέλνει δελτία τύπου ή spam emails, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και την πρώτη σας email διεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα