Πωλήσεις για το World of Warcraft: Mists of Pandaria

Μεγάλη πτώση σε σχέση με τα προηγούμενα expansions.

Το τελευταίο expansion του World of Warcraft δεν είχε τις αναμενόμενες πωλήσεις και ούτε καν που πλησίασε τα νούμερα του Cataclysm.

Το Mists of Pandaria πούλησε 2.7 εκατομμύρια αντίτυπα κατά την διάρκεια της πρώτης του εβδομάδας και παρόλο που δεν θεωρείται μικρός ο αριθμός, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα 3.3 εκατομμύρια που πούλησε το Cataclysm την πρώτη κιόλας ημέρα. Το μόνο

θετικό είναι ότι οι συνδρομητές του World of Warcraft ξαναγυρίσαν πίσω στους 10 εκατομμύρια παγκοσμίως. Ο αριθμός των ενεργών παιχτών είχε σημειώσει πτώση κάποια περίοδο. Τον Νοέμβριο του 2011 ήταν κοντά στα 10.3 εκατομμύρια ενώ ένα χρόνο πριν ο συνολικός αριθμός τους είχε φτάσει τα 12 εκατομμύρια.

«Με το Mists of Pandaria θέλαμε να επεκτείνουμε την διασκέδαση και την εξερεύνηση που πάντα υπήρχε στην καρδιά του World of Warcraft. Επιπλέον θελήσαμε να προσθέσουμε καινούριο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά στο παιχνίδι», είπε ο Mike Morhaime, διευθυντής της Blizzard. «Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τα αποτελέσματα όλης της δουλειάς και της προσπάθειας που καταβάλαμε και να ακούμε θετικά σχόλια από τους παίχτες μέχρι τώρα» κατέληξε.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Mists of Pandaria από το GameWorld και δείτε το unboxing του World of Warcraft: Mists of Pandaria Collector's Edition.

Υψηλές πωλήσεις για το Resident Evil 6
Τι κι αν τα reviews του Resident Evil 6 είναι ανάμεικτα. Οι πωλήσεις που σημείωσε η Capcom φάνηκαν να μην επηρεάζονται από τους κριτικούς.

Το RE6 έχει πουλήσει 4.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι την στιγμή που μιλάμε και συνεχίζει ακάθεκτο! Αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό τότε πιθανόν να φτάσει σε πωλήσεις το Mists of Pandaria και το Guild Wars 2 μαζί. Οι πωλήσεις του τελευταίου θυμίζουμε ότι ανέρχονται σε πάνω από 2 εκατομμύρια.

Δείτε το review του Resident Evil 6 που ανέβηκε σήμερα απ' τον Παντελή Δασκαλέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα