Μόλις έκλεισε το MSN!

Το Windows Live Messenger είναι...κλινικά νεκρό!

Όσοι κλείσετε και ανοίξετε ξανά το Windows Live Messenger θα παρατηρήσετε ότι είναι αδύνατο πλέον να συνδεθείτε.

Η Microsoft ολοκλήρωσε και τυπικά την διαδικασία συγχώνευσης με το Skype,

καθώς -όπως είχε υποσχεθεί- ανά διαστήματα θα κλείνει τους servers της εφαρμογής, κάτι που καθυστέρησε λόγω της αναγκαίας συγχώνευσης (σ.σ. η βάση δεδομένων του MSN ήταν τεράστια σε όγκο).

Για να συνεχίσετε την συνομιλία με τους φίλους σας στο MSN θα πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Skype από την διεύθυνση Skype.com, εκτός κι αν κάνετε κάποια πατέντα μέσω τρίτων προγραμμάτων. Δυστυχώς θα πρέπει να "ανεχτείτε" την λίστα φίλων σε μία κάθετη στήλη, κάτι που αποτελεί πρόβλημα για όσους έχουν πολλούς φίλους. Πέραν αυτού, η ειδοποίηση μηνυμάτων με τον κλασικό τρόπο του MSN δεν υπάρχει ως γνωστόν στο Skype. Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν. Απ' την άλλη, το Skype προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα συνομιλίας μέσω group chat και φυσικά την καλύτερη ποιότητα φωνητικών κλήσεων ή βιντεοκλήσεων.

Η ώρα όπου ο ασθενής βρέθηκε "κλινικά νεκρός" είναι λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 25ης Απριλίου. Κατά συνέπεια δεν θα υπάρξει νικητής στο διαγωνισμό του GameWorld για το πότε θα σταματήσει τη λειτουργία του το MSN. Ευχαριστούμε ωστόσο για τις συμμετοχές σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα