Η Rockstar τιμωρεί τους cheaters στο Max Payne 3

Αυστηρά μέτρα κατά του άνισου gameplay παίρνει η Rockstar.

Όπως φαίνεται η Rockstar μας δείχνει ότι Max Payne 3 και cheats δεν πάνε μαζι λαμβάνοντας πολύ αυστηρά μέτρα για όσους παραβαίνουν τους κανόνες.

Αυτό που θεώρησε σωστό να κάνει είναι να εφαρμόζει την τιμωρία της "μοναξιάς", δηλαδή όσοι χρησιμοποιήσουν hacks, mods ή αλλού είδους «κλεψιά» θα πεταχτούν στην...Πισίνα του κλέφτη (Cheater Pool). «Θα περιοριστούν στο να βυθιστούν με άλλους αδίστακτους καταδικασμένους», δήλωσε η Rockstar στην επίσημη ιστοσελίδα

της.

Πώς θα γνωρίζετε όμως ότι είστε και εσείς στην Πισίνα του Κλέφτη; Η Rockstar εξήγησε λέγοντας «Αν ξέρετε ότι έχετε εξαπατήσει το παιχνίδι και βρίσκεστε συνέχεια σε άδεια lobby η γεμάτα με cheaters, τότε ναι, είστε στην Πισίνα. Αν δεν έχετε κάνει τίποτα και δεν βρίσκετε παιχνίδι τότε πολύ απλά θα φταίει η σύνδεσή σας.»

Φαντάζει τρομαχτικό να μπεις στην Πισίνα χωρίς να έχεις παραβεί κανέναν κανόνα αλλά η εταιρία καθησυχάζει λέγοντας ότι όλες οι αναφορές για cheat εξετάζονται εξονυχιστικά πριν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Επίσης, αν έχετε κάνει την κουτσουκέλα σας, την πρώτη φορά η ποινή θα είναι προσωρινή αλλά αν ξαναγίνει, τότε θα δεν θα μπορείτε να ξαναπαίξετε εκεί ποτέ.

Ίσως όλη αυτή η αυστηρότητα να φαίνεται άσχημη αλλά αποσκοπεί στο να κάνει το παιχνίδι πιο ίσο, σωστό, δίκαιο και διασκεδαστικό για τους λάτρεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα