Επίθεση με γκαζάκια στη Microsoft Hellas!

Σήμερα τα ξημερώματα. [UPDATE 2]

Η Microsoft Hellas, αντιπροσωπεία της Microsoft στη χώρα μας που εδρεύει στο Μαρούσι (Κηφισίας 221), δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια σήμερα τα ξημερώματα.

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην είσοδο του κτιρίου στις 03:34 με ένα κλεμμένο φορτηγό. Αφού απείλησαν τους δύο υπαλλήλους ασφαλείας της εταιρείας στην είσοδο του κτιρίου, εισέβαλαν με το όχημα στο ισόγειο και πυροδότησαν έναν μεγάλο αριθμό από γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει μέσα στο φορτηγό!

Μετά
την έκρηξη κι ενώ δεν υπήρξαν θύματα, οι τρομοκράτες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν το φορτηγάκι να καταστραφεί ολοσχερώς και να δημιουργηθεί πυρκαγιά, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Μικρές ζημιές υπάρχουν μέχρι και στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο.

Μέσα στο φορτηγό η αστυνομία εντόπισε υπολείμματα από τα γκαζάκια και πλαστικά δοχεία. Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την αντιτρομοκρατική. Προς το παρόν, ο παράδρομος της Κηφισίας στο σημείο όπου βρίσκονται τα γραφεία της Microsoft Ελλάς παραμένει κλειστός. 

{youtube}iucOjo7pIxU|400|300{/youtube}{youtube}qutOz2mrp5M|400|300{/youtube}
[UPDATE] Η Microsoft Hellas εξέδωσε την παρακάτω σύντομη ανακοίνωση: " Σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, το κτίριο της Microsoft στην Αθήνα δέχτηκε επίθεση από δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν με ένα βαν εντός της εισόδου του κτιρίου, ανάγκασαν τους δύο υπαλλήλους του προσωπικού ασφάλειας να εξέλθουν του χώρου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο βαν. Προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποί μας και είμαστε ευγνώμονες που δεν υπήρξαν τραυματίες και όλο το προσωπικό είναι ασφαλές. Αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας προκειμένου να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση."

[UPDATE 2] Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο.

{GalleryXMLCat}148{/GalleryXMLCat}
Keywords
Τυχαία Θέματα