Δωρεάν τα Crackdown και Dead Rising 2

Τον Αύγουστο για όσους είναι συνδρομητές Gold στο Xbox 360.

Έπειτα από τη δωρεάν διάθεση του Assassin’s Creed 2 εντός του Ιουλίου (προσφορά που ήδη έχει λήξει) η Microsoft, μένοντας πιστή στην απόφασή της να δωρίζει ανά μήνα παιχνίδια στους συνδρομητές Gold, ανακοίνωσε τους δύο νέους τίτλους που θα ακολουθήσουν στον Αύγουστο. Σύμφωνα με την εν λόγω

ανακοίνωση, από σήμερα 1η Αυγούστου και έως τις 16 του ίδιου μήνα θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Crackdown ενώ από τις 16 Αυγούστου έως το τέλος του ίδιου μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν το Dead Rising 2. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των Crackdown και Dead Rising 2 στο Xbox Live ανέρχονται στα 14,99 και 29,99 ευρώ αντιστοίχως.

Επιπροσθέτως θα δίνεται και το Case Zero (400 Microsoft Points) εντελώς δωρεάν, το οποίο αποτελούσε prequel του Dead Rising 2 διάρκειας περίπου δύο ωρών. Οι συγκεκριμένοι τίτλοι μπορεί να είναι αρκετά παλιοί αλλά σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας σε περίπτωση που δεν είχατε την ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους. Να υπενθυμίσουμε πως η παραπάνω προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους συνδρομητές Gold.

Διαβάστε τα reviews των Crackdown και Dead Rising 2 στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα