Xbox One: Achievements

Βλέπεις τηλεόραση στο Xbox One; Πάρε το achievement σου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/5/13] Μέχρι σήμερα τα achievements ήταν μια επινόηση που ορθά εφάρμοσε η Microsoft από το 2007 κι έπειτα. Μια τακτική που ακολούθησαν αργότερα η Sony με τα trophies αλλά και το Steam. Η επιβράβευση του να καταφέρετε κάτι σε ένα video

game έδινε πάντοτε κίνητρο.

Τι γίνεται όμως όταν θα μπορείτε να αποκτήσετε achievements...βλέποντας τηλεόραση; Το GameIndustry έχει πηγές που λένε ότι κατοχύρωσε μια τέτοια πατέντα πέρυσι τον Νοέμβριο και που αναφέρει ότι θα υπάρχουν "Awards και achievements" σε όσους βλέπουν οποιασδήποτε μορφής βίντεο μέσω Xbox One. Αναμένεται για παράδειγμα να σας δίνονται achievements αν δείτε την σεζόν μιας σειράς.

Ορισμένα από αυτά τα achievements θα συνδέονται επίσης με το Kinect και με πράξεις τις οποίες θα κάνετε ενώ βλέπετε τηλεόραση.

Το Xbox One θα κυκλοφορήσει φέτος προς τα τέλη της χρονιάς, σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Δείτε αναλυτικά την press conference της Microsoft.

[UPDATE: 11/6/13] Σήμερα διέρρευσε στο Xbox360achievements.org ότι η Microsoft έχει θέσει achievement για όσους από εσάς προπαραγγείλουν το Xbox One.

"Βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε την πιο ισχυρή κονσόλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ απ' την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της" αναφέρει το achievement και έχει ήδη 79 σχόλια, τα οποία παρότι προέρχονται από κατόχους Xbox 360 είναι κυρίως αρνητικά. Κάποια από αυτά αναφέρουν μάλιστα ότι "Το PS4 είναι πιο ισχυρό" προφανώς διότι έχουν στο νου τους τα 16GB GDDR5 RAM της νέας κονσόλας της Sony.

Το achievement αυτό δεν θα μπορείτε να το αποκτήσετε τον Νοέμβριο όταν και θα έχει ήδη κυκλοφορήσει το Xbox One, συνεπώς είναι...περιορισμένου χρόνου. Δυστυχώς δεν θα σας επιβραβεύσει με πόντους στο gamerscore.

Keywords
Τυχαία Θέματα