Windows 8: RTM έκδοση

Η τελευταία δοκιμή πριν την διάθεση στο ευρύ κοινό.

Η Microsoft ανακοινώσε χθες την ολοκλήρωση της RTM (Release to Manufacture) έκδοσης για τα Windows 8, η οποία απευθύνεται στους κατασκευαστές hardware. Η ανάπτυξη του κώδικα RTM έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών και των developers που

δοκίμασαν τις προηγούμενες εκδόσεις, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

To ειδικό κοινό, όπως είναι οι developers, οι επαγγελματίες της πληροφορικής και οι συνεργάτες της Microsoft, θα έχει έγκαιρη πρόσβαση στον τελικό κώδικα RTM στα μέσα του μήνα. Πιο αναλυτικά, οι ημερομηνίες-κλειδιά είναι οι εξής:

15 Αυγούστου: Οι developers που αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για τα Windows 8 θα μπορούν να κατεβάσουν την τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής MSDN, καθώς και να επισκεφθούν το Windows Dev Center προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην τελική έκδοση του Visual Studio 2012. Επίσης, οι επαγγελματίες της πληροφορικής που δοκιμάζουν τα Windows 8 σε διάφορους οργανισμούς και επιχειρήσεις θα έχουν πρόσβαση στην τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής TechNet.

16 Αυγούστου: Οι πελάτες που διαθέτουν το Microsoft Software Assurance για Windows θα μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση των Windows 8 Enterprise μέσω του Volume License Service Center (VLSC), που τους επιτρέπει να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να αρχίσουν να υιοθετούν τα Windows 8 Enterprise στον οργανισμό τους. Επιπλέον, προσβαση στα Windows 8 θα έχουν και τα μέλη του Microsoft Partner Network.

20 Αυγούστου: Οι Microsoft Action Pack Providers (MAPS) θα αποκτήσουν πρόσβαση στα Windows 8.

1η Σεπτέμβριου: Οι πελάτες του Volume License χωρίς Software Assurance θα μπορούν να αγοράσουν τα Windows 8 μέσω του Microsoft Volume License Resellers.

To Windows Dev Center προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους developers για να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαθέσουν εφαρμογές στο Windows Store. Κατά την διάρκεια των Consume και Release Previews, όλες οι αναπτυσσόμενες εφαρμογές ήταν δωρεάν, ωστόσο στην RTM έκδοση οι developers μπορούν ν' αρχίσουν την χρέωσή τους.

Η διάθεση των Windows 8 στο ευρύ κοινό θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου παγκοσμίως. Την ίδια ημέρα οι σημερινοί χρήστες των Windows θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν σε Windows 8 καταβάλλοντας ένα ποσό που ξεκινάει από τα 29.99€. Επιπλέον εάν ένας χρήστης αγοράσει σήμερα ένα Windows 7 PC, θα μπορεί την ημέρα της γενικής διάθεσης των Windows 8, να αγοράσει μια αναβάθμιση σε Windows 8 Pro στην τιμή των 14.99€.

Όσοι επιθυμείτε να δοκιμάστε μια pro έκδοση των Windows 8 πριν από την ευρεία διάθεση, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να κατεβάσετε την Windows 8 Release Preview.

Keywords
Τυχαία Θέματα