Toukiden: The Age of Demons

Έρχεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2014.

To Toukiden αποτελεί την πρόσφατη δημιουργία της Omega Force (θυγατρική της Tecmo Koei και developer της σειράς Dynasty Warriors), η οποία έφτασε στα ράφια των καταστημάτων της Ιαπωνίας στις 27 Ιουνίου για το PlayStation Vita,

αλλά και το PSP. Η έλευση του Toukiden έδωσε μια σημαντική ώθηση στις πωλήσεις του PS Vita και αυτή την στιγμή οι πωλήσεις του και στις δύο φορητές κονσόλες της Sony ξεπερνούν τα 400.000 αντίτυπα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του Toukiden είχαν πουληθεί 13.422 PS Vita, ενώ την αμέσως επόμενη εβδομάδα πουλήθηκαν 31.271 φορητές κονσόλες. Εν τω μεταξύ, το ίδιο διάστημα πουλήθηκαν 122.794 αντίτυπα για την PS Vita έκδοση του Toukiden και 66.016 στην αντίστοιχη για το PSP.

Με βάση την εμπορική της επιτυχία, η μεταφορά της δημιουργίας της Omega Force σε Αμερική και Ευρώπη ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη. Με βάση το επίσημο δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η Tecmo Koei, η εκδότρια εταιρεία του Toukiden: The Age of Demons, το τελευταίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέρη μας στις αρχές του 2014 αποκλειστικά στο PS Vita. Κοινώς η PSP έκδοση του θα αποτελέσει αποκλειστικό προνόμιο των Ιαπώνων παιχτών.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα η Tecmo Koei:

{youtube}Ip12ePNiuKU|500|300{/youtube}

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας το Toukiden: The Age of Demons αποτελεί ένα τυπικό Action/Hack 'n' slash προοπτικής τρίτου προσώπου όπου οι παίκτες καλούνται να εξολοθρεύσουν δαίμονες της Ιαπωνικής μυθολογίας όπως Oni, Bakemono, Yuki-no-Omna και άλλα συμπαθή πλάσματα! Εκ πρώτης όψεως δείχνει να συνδυάζει στοιχεία των σειρών Dynasty Warriors και Monster Hunter και αξίζει να αναφέρουμε ότι υποστηρίζει co-op τόσο online, όσο και μέσω ad-hoc.

Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα που επιθυμείτε και να επιλέξετε τα όπλα και την πανοπλία του. Σύμφωνα με την Tecmo Koei υπάρχουν δεκάδες επιλογές στο customization του μαχητή σας και έξι διαφορετικοί τύποι όπλων. Τα τελευταία μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν με βάση τις προτιμήσεις σας. Τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και των εχθρών τον έχει επιμεληθεί ο Hidari, o οποίος μας έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρόσφατο Atelier Ayesha. Να προσθέσουμε ότι τα γεγονότα του Toukiden λαμβάνουν χώρα σε διάφορες χρονικές περιόδους της Ιαπωνικής ιστορίας και μυθολογίας, ενώ υπάρχουν περισσότεροι από 200 NPC που βασίζονται σε πραγματικά ιστορικά πρόσωπα.

Το Toukiden: The Age of Demons θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014 για PS Vita.

Keywords
Τυχαία Θέματα