Top 10 πωλήσεων στο Steam: 4/11-10/11

Το Football Manager 2013 κατακτά ξανά την κορυφή.

Βαδίζουμε πια προς τα μέσα του Νοεμβρίου και τα βλέμματα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην αυριανή κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops ΙΙ. Τα pre-orders του επερχόμενου First-Person Shooter της Treyarch πραγματοποίησαν υψηλές πωλήσεις στο Steam

την περασμένη εβδομάδα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το Call of Duty: Ops II να καταλάβει την δεύτερη θέση στα charts. Στην πρώτη θέση -παρά τον υψηλό ανταγωνισμό- παρέμεινε το Football Manager 2013, ενώ το Counter-Strike: Gloabal Offensive πραγματοποίησε ανοδική πορεία και πλασαρίστηκε τελικά στην τρίτη θέση.

Όσον αφορά τις υπολοιπες θέσεις των charts είχαμε αρκετές ανακατατάξεις, καθώς το Assassin's Creed III που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PC στις 23 Νοεμβρίου πραγματοποίησε δυναμικο ντεμπούτο καταλαμβάνοντας την τετάρτη θέση. Υστερα από αρκετές εβδομάδες απουσίας από τα charts του Steam το Dark Souls: Prepare to Die Edition μπήκε ξανά στην πρώτη δεκάδα, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο διατίθετο με έκπτωση 33% επί της αρχικής τιμής των 40 ευρώ.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 4/11 εως και τις 10/11:

1. Football Manager 2013
2. Call of Duty: Black Ops 2
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Assassin’s Creed III
5. Grand Theft Auto IV: Complete Edition
6. Natural Selection 2
7. XCOM: Enemy Unknown
8. Dark Souls: Prepare to Die Edition
9. Borderlands 2
10. Towns και Hitman: Absolution

Keywords
Τυχαία Θέματα