Top 10 πωλήσεων στο Steam: 3/2-9/2

To Dragonborn για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή.

H Valve ανακοίνωσε χθες τα charts με τους τίτλους που σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις την περασμένη εβδομάδα και όπως ήταν αναμενόμενο το πρόσφατο expansion του Skyrim παρέμεινε στην πρώτη θέση. Με εξαίρεση πάντως το Dragonborn στις υπόλοιπες θέσεις είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις και στην πρώτη τριάδα συναντάμε τα Borderlands 2 και Counter-Strike: Global Offensive,

τα οποία τις προηγούμενες ήμερες διατίθετο με σημαντική έκπτωση. Ύστερα από αρκετές εβδομάδες απουσίας το The Witcher 2: Assassins of Kings επανεμφανίστηκε στα charts, καθώς επίσης διατίθετο σε προσφορά στο Steam.

Στην πέμπτη θέση συναντάμε τα pre-orders του Aliens: Colonial Marines που κυκλοφορεί αύριο τόσο σε retail μορφή, όσο και σε "ψηφιακή" μέσω της πλατφόρμας της Valve. Το Antichamber αποτελεί την μοναδική indie δημιουργία που φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα, καθώς το Chivalry: Medieval Warfare δεν κατάφερε να μπει στα charts της περασμένης εβδομάδας. Στις υπόλοιπες θέσεις συναντάμε τα ArmA II, The Elder Scrolls V: Skyrim, Call of Duty: Black Ops II και Far Cry 3.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 3/2 έως τις 9/2:

1. The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn
2. Borderlands 2
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Antichamber
5. Aliens: Colonial Marines
6. ArmA II: Combined Operations
7. The Elder Scrolls V: Skyrim
8. The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition
9. Call of Duty: Black Ops II
10. Far Cry 3

Keywords
Τυχαία Θέματα