Top 10 πωλήσεων στο Steam: 2/12-8/12

Αναμενόμενη πρωτιά για το Far Cry 3.

To λανσάρισμα του Steam Big Picture mode, για το οποίο σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας συνοδεύτηκε από σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένους τίτλους της Valve, όπως τα Portal 2, Left 4 Dead 2

και Counter-Strike: Global Offensive. Κατόπιν αυτού την περασμένη εβδομάδα είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις στα charts του Steam με τις παραπάνω δημιουργίες να πραγματοποιούν υψηλές πωλήσεις. Παρόλα αυτά το Far Cry 3, όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο μας, κινήθηκε ανοδικά και κατέκτησε την πρώτη θέση. Το νέο FPS της Ubisoft είναι μια από τις πιο άρτιες δημιουργίες της φετινής χρονιάς και δεν είναι τυχαίο που ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο παιχνίδι για τον μήνα Νοέμβριο από την στήλη Best Of του GameWorld.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε ένα ακόμη First-Person Shooter που δεν είναι άλλο από το Call of Duty: Black Ops IΙ που έχει πουλήσει περίπου 16 εκατομμύρια retail αντίτυπα και έχει μια σταθερή παρουσία στα charts του Steam τον τελευταίο μήνα. Εντυπωσιακό ντεμπούτο πραγματοποίησαν τα indie Don't Starve και Forge, τα οποία πλασαρίστηκαν στην εβδόμη και την ένατη θέση αντίστοιχα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Forge έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με το Darkfall Unholy Wars, το οποίο αποτελεί μακράν την πιο αναμενόμενη κυκλοφορία αυτού του μήνα.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 2/12 έως τις 8/12:

1. Far Cry 3
2. Call of Duty: Black Ops II
3. Counter Strike: Global Offensive
4. Left 4 Dead 2
5. Borderlands 2
6. Assassin's Creed III
7. Don't Starve
8. Portal 2
9. Forge
10. Football Manager 2013 και ArmA II: Combined Operations

Keywords
Τυχαία Θέματα