TheRealHandi: Counter-Strike...χωρίς χέρια

Ο TheRealHandi παίζει First-Person Shooters...like a boss!

Την παρακάτω είδηση μας την έστειλε ο shadowbath και αφορά τον theREALHandi, έναν συμπαθέστατο τύπο που κάνει streaming στο Twitch.tv παίζοντας Counter-Strike: Global Offensive αλλά και διάφορα άλλα συνηθισμένα games για live streaming, όπως MOBA. Αυτή τη στιγμή παίζει Live

και μέχρι να ξεκινήσουμε την είδηση έκλεισε το CS και έπιασε τα MOBA!

Στα 24 του ζει τελείως διαφορετικά από κάθε άλλο Streamer που έχουμε δείξει καθώς εκ γενετής αμφότερα τα χέρια και τα πόδια του δεν έχουν αρτιμέλεια. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε ποτέ να γνωρίσει τα games, να ασχοληθεί μαζί τους και να παίζει διαρκώς μέχρι και σήμερα.

Αυτές τις ημέρες πλησιάζει τους 50.000 Followers και οι δωρεές πηγαίνουν προς τον εξοπλισμό του. Το 30% από τις δωρεές θα διατεθεί για εξοπλισμό που θα του επιτρέπει να οδηγήσει.

Τα μότο του είναι τα "Do not cry because it's over, be happy because it happened" του Dr. Seuss και το "When you learn to be strong and to not cry, the rainbow will appear in the sky." του Tomontykion.

Αν σας άρεσε αυτή η είδηση μπορείτε να δείτε επίσης την FedPoro και τον NoHandsKen. Όλοι αυτοί οι gamers μας δείχνουν καθημερινά πόσο σημαντική είναι η δύναμη της ψυχής, ότι τα δικά μας προβλήματα είναι μηδαμινά μπροστά στα δικά τους κι ότι τα games είναι πραγματικά για όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα