Silent Hills από τους Kojima και del Toro

Κατεβάστε το P.T. από το PlayStation Store και δείτε το. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/8/14] Το Silent Hill επιστρέφει και αυτή τη φορά θα το αναλάβουν ο Hideo Kojima, δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid και ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro.

Πρωταγωνιστής

θα είναι ο ηθοποιός Norman Reedus (The Walking Dead, Blade 2), ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Daryl Dixon στην τηλεοπτική σειρά The Walking Dead.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε μέσω του PlayStation Store καθώς σήμερα την ώρα της Gamescom η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ με την ονομασία "P.T.". Όσοι κατεβάσετε το παιχνίδι απ' το PlayStation Store και παίξετε το demo, μετά από μία ώρα (τόσο απαιτείται περίπου για τον τερματισμό του) θα δείτε το φινάλε να αποκαλύπτει την συγκεκριμένη είδηση.

Δείτε το βίντεο στα τελευταία λεπτά, από το 1:16 κι έπειτα:

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ονομασία του παιχνιδιού αλλάζει από "Silent Hill" σε "Silent Hills" ανά διαστήματα, επομένως δεν ξέρουμε ακόμη τι από τα δύο θα χρησιμοποιηθεί. Περισσότερα αύριο στις 22:00 στη συνέντευξη τύπου της Konami.

[UPDATE: 13/8/14 - Silent Hills] Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του Hideo Kojima στην Gamescom.

Ο Hideo Kojima μίλησε για το πολυαναμενόμενο Survival Horror, του οποίου το demo κυκλοφορεί στο PSN ως P.T. ("Playable teaser"). Το αναπτύσσει η 7780s studio, όνομα που πιθανόν παραπέμπει στην εταιρεία ανάπτυξης που έχει διαμορφώσει ο Kojima με τον σκηνοθέτη Guillermo del Toro. Το τρέιλερ που θα δείτε παίζει σε dolby surround, με μια ανατριχιαστική φωνή να αφηγείται αντιδράσεις από gamers που το έπαιξαν σε σκοτεινό δωμάτιο. Τώρα το αν είναι στημένες ή όχι οι αντιδράσεις...κανείς δεν το γνωρίζει. Σε κάποιο σημείο ένας παίκτης μπαίνει σε μια σκοτεινή τουαλέτα και αντικρίζει κατσαρίδες παντού. Σε ένα άλλο σημείο όπου όλοι οι παίκτες τρομάζουν δεν εμφανίζεται καν αυτό που βλέπουν.

Αν έχετε κονσόλα της Sony κατεβάστε το P.T. δωρεάν από το PlayStation Store και θα μπορέσετε να διαπιστώσετε με τα μάτια σας αν θα τρομάξετε τόσο ή όχι.

http://www.youtube.com/watch?v=AlFIAjMlrQA

Στο τέλος της παρουσίασης ο Hideo Kojima ανέφερε πως το νέο του Survival Horror θα ονομάζεται "Silent Hills" (και όχι "Silent Hill") εξού και το τρέιλερ που είδαμε να αλλάζει γράμμα στο τελος.

Συζητήστε για το Silent Hills σε αυτό το forum topic. H ημερομηνία κυκλοφορίας και τα format του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα