Ryse: Son of Rome: Χειρισμός και σύστημα μάχης

Εξολοθρεύστε τους εχθρούς σας με…100 διαφορετικούς τρόπους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site Siliconera o Michael Read, παραγωγός του επερχόμενου Ryse: Son of Rome αναφέρθηκε στο σύστημα μάχης αλλά και στα τελικά χτυπήματα με τα οποία θα "αποτελειώνετε" στους αντιπάλους σας.

Ξεκινώντας την συνέντευξη ο Read ξεκαθάρισε ότι το Ryse: Son

of Rome στην τελική του διαμόρφωση θα είναι πολύ διαφορετικό από το αντίστοιχο gameplay βίντεο που είδαμε στην πρώτη παρουσίαση στην Ε3 2013 λέγοντας ότι οι συνθήκες εκεί ήταν πολύ πιο εύκολες, με μερικούς "χαζούς τύπους οι οποίοι έπεφταν με δύο χτυπήματα" ώστε όλο το κοινό να πάρει μία πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δει στον κόσμο του Ryse: Son of Rome. Επίσης παραδέχτηκε ότι η εταιρεία του, η Crytek, δεν έχει εξηγήσει το σύστημα μάχης το οποίο χαρακτήρισε αρκετά εύκολο.

Συγκεκριμένα είπε ότι οι βαθμοί δυσκολίας θα είναι αρκετοί ξεκινώντας από το Εasy και φτάνοντας μέχρι το Νightmare χωρίς να είναι σίγουρος αν θα είναι αυτές οι τελικές ονομασίες ενώ συνέχισε λέγοντας ότι σίγουρα θα αλλάξει το damage που σας προκαλούν οι εχθροί αλλά και την ακρίβεια με την οποία θα μπορείτε να αποκρούσετε τις επιθέσεις τους. Το σημαντικότερο όμως κομμάτι το οποίο τελεί υπό διαμόρφωση είναι τα τελικά χτυπήματα που θα δίνετε στους αντιπάλους σας και τα οποία θα είναι περίπου 100 στον αριθμό.

{youtube}P5OwSDSleKg|500|300{/youtube}

O Read μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες εξηγώντας ουσιαστικά το combat system παίρνοντας ως παράδειγμα την διαμόρφωση των κουμπιών στην τωρινή demo έκδοση του Ryse: Son of Rome. Αναλυτικότερα δήλωσε ότι πατώντας το Χ θα προχωράτε σε χτύπημα του αντιπάλου, το Υ θα είναι η κίνηση που θα προστατεύεστε με την ασπίδα σας, το Α θα είναι το block με το σπαθί σας και το Β θα είναι το τελικό σας χτύπημα στον αντίπαλο. Ακόμη, με το δεξί trigger θα πετάτε τα δόρατά σας ενώ ανέφερε ότι θα υπάρχουν κινήσεις με κλωτσιές ή διαφορετικού είδους επιθέσεις.

Τέλος, εξήγησε το θεαματικότερο κομμάτι της μονομαχίας το οποίο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα με το οποίο θα σκοτώνετε τους εχθρούς σας και που τελικά δεν θα περιέχει την εμφάνιση των ανάλογων κουμπιών όπως έχετε δει μέχρι τώρα αλλά αυτά θα αντικατασταθούν με ειδικά ηχητικά και οπτικά μηνύματα τα οποία θα πρέπει να συνηθίσετε.

Το Ryse: Son of Rome θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox One την ημερομηνία που θα διατεθεί και η κονσόλα στην αγορά, επομένως το αναμένουμε τον Νοέμβριο. Διαβάστε την πρώτη παρουσίασή του κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα