Pro Evolution Soccer 2013: Game Modes 1

Η Konami παρουσιάζει τα game modes της για το νέο PES!Με μία σειρά από βίντεο, η Konami θα μας παρουσιάσει τα game modes του Pro Evolution Soccer 2013. Το πρώτο επεισόδιο μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το σχετικό βίντεο ξεκινάει με το Performance Training, το νέο σύστημα

προπόνησης του PES, που θα σας δίνει πιο αναλυτικούς οδηγούς τεχνικής για την άμυνα και την επίθεση.

Στα Online Modes, τον τομέα όπου "πονάει" του Pro εδώ και χρόνια, από φέτος θα υπάρξουν servers ανάλογα με την χώρα ή ακόμα και την πόλη όπου διαμένετε. Με αυτό τον τρόπο η Konami ευελπιστεί να εκμηδενίσει το ping, άρα να βελτιώσει την ταχύτητα του online. Δεν έγινε ωστόσο αναφορά για το αν θα υπάρξει update στους servers για να υπάρξει πραγματική βελτίωση του ping. Σημαντικό είναι επίσης ότι κάθε περιοχή θα έχει την δική της ανοιχτή community, οπότε θα μπορείτε να βρείτε αντιπάλους από την ίδια πόλη ή να δημιουργήσετε community με φίλους και να παίξετε μαζί τους (οπότε ετοιμαστείτε σύντομα για GameWorld Community!).

{youtube}48avf7NdxIw|400|300{/youtube}

Η σύνδεση θα γίνεται μέσω ενός widget, το οποίο θα παραμένει στην άκρη της οθόνης ανοιχτό, ώστε να προσκαλείτε οποιαδήποτε στιγμή φίλους στα παιχνίδια που παίζετε. Σκεφτείτε ότι θα μπορείτε να επικοινωνείτε με φίλους ακόμα κι όταν παίζετε Offline modes και να κανονίζετε επιτόπου "ραντεβού" για online αναμετρήσεις.

Αναβάθμιση θα υπάρξει και στην εφαρμογή myPES, με την οποία θα στέλνετε απευθείας στατιστικά μετά από κάθε αγώνα στο Facebook. Τα myPES accounts θα δημιουργούνται πλέον και μέσα από το παιχνίδι, όχι μόνο από FB και θα διατηρούν στατιστικά όπως νίκες/ήττες, σουτ, φάουλ κτλ. Με την νέα αυτή έκδοση θα βρίσκετε αναλυτικές πληροφορίες παικτών, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε τους αντιπάλους σας πριν παίξετε μαζί τους. Post στο Facebook μέσα από το παιχνίδι, καθώς το PES 2013 θα συνδέεται απευθείας με αυτό.

Το βίντεο κλείνει με ενημέρωση για το Football Life mode, στο οποίο από φέτος θα προστεθεί ένα Item Shop όπου θα αγοράζετε με GP αντικείμενα όπως μίνι τέρμα, χρονόμετρο, βάρη, κοντάρια προπόνησης, μέχρι και επιπλέον θέσεις παικτών. Τα αντικείμενα που αγοράζετε θα τα εφαρμόζετε πάνω στους παίκτες σας για να αναπτύξουν τα στατιστικά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα