Press Start: Παίζουν οι γονείς σας video games;

Όταν το μήλο... πέφτει κάτω από την μηλιά.

Είναι γεγονός ότι πλέον όλο και περισσότεροι γονείς ασχολούνται με τα video games, είτε παίζοντας μόνοι τους, είτε με τα παιδιά τους. Το Wii της Nintendo βοήθησε αρκετά σε αυτό, αφού τα motion controls μπορούν σίγουρα να τραβήξουν το ενδιαφέρον των γονιών μας, έστω και για λίγο καιρό. Δε μπορούμε βέβαια να παραβλέψουμε τους

old-school πατεράδες που συνήθιζαν να παίζουν games που σήμερα θεωρούνται retro.

Στην περίπτωση του πατέρα μου, πέρα από το Pac-Man δεν ασχολείτο με άλλα games, όπως συνέβαινε και με τον αδερφό μου και την θεία μου. Η τελευταία συνηθίζει να παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι όταν ταξιδεύει με πλοίο, κουνώντας το arcade πέρα δώθε από την τρομάρα της μην την στριμώξουν τα αγαπητά φαντασματάκια! Ο πατέρας μου πάντως, αν και δεν παίζει πλέον, κάθεται πολλές φορές και με παρακολουθεί, ειδικά αν παίζω Pro Evolution Soccer ή κάποιον άλλον Sports τίτλο. Θυμάμαι ότι όταν είχε κυκλοφορήσει το Max Payne, είχε κάτσει μαζί μου μέχρι το τέλος, όπου μάλιστα σχολίασε ότι του άρεσε πολύ και ήταν λες και είδε μια καλή ταινία.

Οι δικοί σας γονείς παίζουν video games; Στην περίπτωση που είστε γονιός, παίζετε games μαζί με τα παιδιά σας; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα